Dinofeest

Zaterdag gaven we een verjaardagsfeest voor de boys. Matthias is begin maart jarig en Thomas half april. Omdat we het niet zien zitten om twee feestjes te geven zo kort op elkaar, gaven we een feestje tussen beide verjaardagen in. Ik koos het thema en het werd een dinofeest, rawr!

foto - 1.jpg

Bij een dinofeest horen een dinotaart en dinokoekjes. Check! De vormpjes kocht ik trouwens op Wish.

foto - 2.jpg

Ik naaide een tweede kroon voor Thomas. Dus konden ze allebei hun kroon aandoen. Ze hebben hem heel de dag op hun hoofd gehad, wat echt een succes is. Meestal zijn die papieren kronen na een uur al niet meer te zien. En check hun passende t-shirts…
Ja, ik geef het toe, mama is nogal all the way 😅.

foto - 3.jpgfoto - 4.jpg

Wat kregen ze als cadeau? We denken steeds meer aan het milieu en daarom dacht ik dat het wel leuk zou zijn om een wobbel te kopen. Iedereen legde samen voor twee wobbels, dikke merci trouwens! Misschien denk je nu een wobbel? Dat is een balansbord, maar je kan er nog veel meer meedoen. Met wat fantasie kan je het veranderen in een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan enz…

foto - 6.jpgfoto - 9.jpg

Of lekker chillen zoals hier… Dit zijn trouwens geen “echte” wobbels. Maar ik koos voor We Rock! borden omdat ze afgeronde hoeken hebben, waardoor hun vingers minder snel geplet worden. Leek me wel veiliger, aangezien ze hun vingers nog genoeg nodig zullen hebben.

Het werd een fijn feestje!
Tot morgen,
Mie (24/40)

4 reacties

  1. sjiek zeg zo een thema feestje. Ik ben zo een moeder die nog nooit een thema voor een feestje verzonnen heeft. Daar ben ik niet georganiseerd voor genoeg. Of daar kan ik eerlijk genoeg de energie niet voor opbrengen. Maar het ziet er wel schitterend uit! En dino’s rock.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s