De deuk in mijn geheugen #2

Na drie zwangerschappen komt het niet meer goed met mijn geheugen vrees ik. Ik maak honderd en één lijstje voor dingen die ik niet mag vergeten, mijn alarmbellen rinkelen voortdurend. Maar toch slaag ik erin om nog straffe stoten uit te halen. Dit is een lijstje van het afgelopen jaar:

 • De oudste viel van zijn fiets. Zijn knie bloedde hevig. Ik had geen zakdoekjes bij, maar wel een maandverband. Dan heb ik dit maar gebruikt om het bloed te stelpen. Oeps.
 • Ik gebruik wasbare luiers. Ik deed Casper al verschillende keren een luier aan, daarna zijn body en dan een overbroekje. Maar daardoor kon ik alles wassen, want dan is zijn body ook nat.
 • Ik moest ergens naartoe. Geef ik via de gps de straat in, maar zat dan in een andere gemeente waar ze ook die straat hebben, zo’n 10 km verder. Dubbelchecken moeder!
 • Ik leeg de vaatwas en steek al wat vuile vaat in. Vijf minuten later leeg ik de vaatwas opnieuw en ontdek ik (nadat alles weg is) dat ik alleen maar vuile dingen in de kast gestopt heb. Hmm…
 • Op reis slaagde ik er in om maar één wandelschoen voor mijn man mee te nemen. Handig!
 • We waren op weg naar huis met de huissleutel van ons vakantiehuis nog aan onze sleutelbos. En we zaten al zo’n 30 kilometer ver. Mochten we natuurlijk helemaal terug rijden.
 • Ooit eens koffie gemaakt en vergeten een pad in te steken, waardoor er alleen maar water uitkwam.
 • We gingen naar zee. Vergat ik wel de zwempakken mee te doen zeker?
 • Casper bracht ik naar oma. Zijn fles zat in de rugzak, maar zijn poeder stond nog op het aanrecht thuis. Ai ai.

Nu ja, zolang ik mijn kinderen maar niet vergeet zeker? Nu tel ik ze toch wel stiekem voor we vertrekken: 1 – 2? Euh 3? Oké!! 😉

Nog meer fratsen? Lees ook dit.

Tot gauw,
Mie

6 reacties

 1. Oh echt dit is zo herkenbaar. Ik vergeet afspraken, mensen terug te appen, avond eten te koken voor als ik een kantoordagje heb zet ik alles al klaar zodat ik het alleen hoef op te warmen, mijn bril moet nog even beetje bijgesteld worden. Vergat van de week de kaas mee te nemen terwijl ik hem al wel betaald had. En zo kan ik dus nohmg wel even doorgaan. Laten we maar zeggen we hebben ons lid gemaakt van de vergeetachtige moeders🙈

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s