Wacht maar tot ik dit aan jullie moeder vertel!

Soms zijn er van die mindere dagen. Daar gaan we eerlijk over zijn. Dan vraag je je hardop af waar je in hemelsnaam zo’n monsters aan verdiend hebt. En hoe je die nota bene zelf op de wereld hebt gezet. Ondertussen heb ik een plan voor als mijn eigen gekweekte leger ergens de boel op stelten zet. Dan doe ik gewoon alsof die niet van mij zijn.

Wacht maar tot ik dit aan jullie moeder vertel!

Mijn beste slagzin: “Wacht maar tot ik dit aan jullie moeder vertel!” Helaas moeten ze nog leren om niet in het openbaar “mama” te zeggen, anders val ik door de mand. Maar daar wordt aan gewerkt ๐Ÿ˜‰.

Zotte moeder

De idyllische taferelen die ik vroeger in mijn hoofd had (je weet wel: waarop ze elkaars beste vriend zouden zijn) worden vaak ingeruild door momenten waarop ze elkaar uitmoorden. Dan verander ik in een scheidsrechter of word ik een zotte moeder die tegen haar kids roept en zeurt.

Het betert als ze ouder worden

Het schijnt dat het betert als ze ouder worden. Laten we dit vooral hopen. En voor nu: hoop doet leven ๐Ÿ˜‰.

4 reacties

  1. alle kinderen moeten weerbaarheid leren en dat kunnen ze maar best thuis doen onder jouw toeziend oog;Stel je voor dat ze dat allemaal op straat doen met hun vriendjes,dat zou veel erger zijn,denk ik toch.Geduld,het komt wel goed.Ze kunnen elkaar niet missen….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s