2020: even terugblikken

Ik weet nog dat we aan het klinken waren op 2020. Wie had ooit gedacht dat het zo’n speciaal jaar zou worden. Ik neem jullie even mee naar de bijzonderheden van ons jaar.

Corona in het land

Toen in maart heel het land dicht ging, was het toch even aanpassen. Plots waren mijn drie kids thuis en moesten manlief en ik lesgeven aan onze klassen via filmpjes en lesopdrachten. Het was even zoeken naar een goed evenwicht. Want een filmpje doorsturen waarop één van de kids op de achtergrond “ik heb kaka gedaan!” staat te roepen, was niet echt bruikbaar materiaal ?. Heel de tijd op elkaars lip zitten, bracht nogal wat tegenstrijdigheden met zich mee. Mijn looptoertjes werden langer, om toch maar wat meer weg te kunnen zijn van thuis. Alle tips voor wat rust werden uitgeprobeerd.

Een kamp bouwen hield hen even zoet 😉

Gelukkig was het super mooi weer en konden we heel veel buiten spelen. Er was plots ook meer tijd voor ons gezin. Die momenten leerden me wat er echt toe doet.

Een wens doen
Picknicken in de tuin

Verjaardagen vieren in onze bubbel

Verjaardagen van de kids volgden elkaar op. Ze zijn jarig in maart, april en mei. Telkens moesten we de feestjes in onze eigen kleine bubbel vieren. Gelukkig kwam de familie dan af en toe zwaaien, zodat het toch nog leuke dagen waren.

Casper zette zijn eerste stappen

Onze kleinste broer werd 15 maanden en een afspraak bij Kind en gezin verliep minder tof.
Casper deed op dat moment nog niet veel moeite om recht te staan, maar voor mij was dat helemaal oké. Elk kind evolueert op zijn eigen tempo. In de drie maanden erna, maakte hij wel heel veel evolutie. En dan plots, van de ene dag op de andere, liep hij! Niet voorzichtig, stapje voor stapje. Maar alsof hij nooit iets anders gedaan had. Het was precies alsof hij wachtte tot hij het heel goed kon. Nu is hij zelfs al aan het lopen en klimt hij overal op. Gedaan met de rust! ?

Naar zee

In de herfstvakantie trokken we naar zee. Het appartement van mijn ouders is net onze tweede thuis. Daar komen we tot rust en kunnen we volop genieten. Dat dit nog kon, daar waren we heel dankbaar om.

Het beste beeld, smelt
Ik wou een foto om te tonen hoe leuk het is met drie kids. Wat ik kreeg: een kind dat totaal niet geïnteresseerd was en zijn afzijdig hield. Een ander kind dat van de gelegenheid profiteerde om vleeshoop te doen met zijn broer ??.

Mijn wensen

Voor 2021 wens ik jullie het allerbeste toe. Een goede gezondheid en tonnen liefde, warmte en geluk. Het gevoel om tevreden te zijn met wat je hebt. Bedankt om hier zoveel te komen lezen en elke reacties op mijn blogs verwarmt mijn hart ❤️. Weet dat ik soms ook gek wordt van mijn bubbel(s), maar in the end zou ik toch niemand anders willen.

Heel veel liefs,

Mie

10 comments

  1. Mooie terugblik op een bijzonder jaar. Tof dat ik op deze manier een kijkje mocht krijgen in jullie bubbel en we gaan op naar 2021.er weer een mooi jaar van maken lieve blog vriendin! Voor jou en je mooie gezin een mooi 2021 toegewenst. Liefs inge

  2. Wat een prachtige foto’s! Ja, we hebben inderdaad ook genoeg om dankbaar voor te zijn in 2020. Alleen dat heerlijke weer al! Dat maakte toch al een groot verschil, vond ik.

    Voor jullie ook een heel gelukkig én gezond 2021 gewenst!

  3. Wat een mooie foto’s! En ondanks het vreemde jaar heb je denk ik wel veel mooie momenten beleefd. Ik wens jullie dan ook het allerbeste voor het nieuwe jaar, dat het een jaartje mag zijn met heel veel liefde, warmte & geluk. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *