Uncategorized

40 dagen bloggen

Een challenge naar mijn hart

Ja, je leest het goed.
Vanaf vandaag ga ik proberen om elke dag iets te schrijven en dat 40 dagen aan een stuk. Het is een challenge met nog een hele hoop andere bloggers: meer uitleg over de deelnemers vind je hier .
Onder het motto: “doe eens goed zot.” Ik weet dat het een zware uitdaging wordt, want ik heb nog twee kids rondlopen die aandacht opeisen (vooral als mama eens rustig aan haar computer zit). Daarnaast zit er ook een wervelwind in mijn buik die nogal wat energie slorpt en me ’s nachts meer dan eens wakker houdt met zijn feestjes.

Schrijfkriebels genoeg

Maar hé, ik heb er eigenlijk ontzettend veel zin in. De challenge begon gisteren al en loopt tot 21 april. Maar ik zag pas gisteren dat hij begonnen was. Van een valse start gesproken. Maar dat haal ik weer in, beloofd. Ik mag namelijk een zestal skipdagen inzetten tijdens die 40 dagen.

En nu nog één vraag: zijn jullie wel klaar voor al mijn schrijfsels? ?

Tot gauw,
Mie

ps: Wil je ook meedoen aan de challenge? Meer info hier

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama.

12 reacties

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: