derde trimester,  zwangerschap

Bevallingsverlof

Het is zover. Ik ben vandaag 34 weken zwanger, dus mag ik officieel in zwangerschapsverlof! Toch wel blij hoor, want hoewel ik al veel neerzat tijdens het lesgeven, gaat dat toch niet altijd. De kids hebben ook nood aan een energieke, enthousiaste juf en geen juf die na het nemen van de trap hijgt alsof ze een marathon gelopen heeft.

Laatste voorbereidingen

Als alles goed gaat, zijn er dus nog zes weken dat ik thuis ben. Of vier, als de baby net zoals Thomas twee weken vroeger komt. Wat ik ga doen? Nog wat voorbereidingen voor de geboorte natuurlijk (doopsuiker vullen, enveloppes schrijven, kleertjes wassen, valies maken, vlagjes naaien…je kent het wel). Ik ga nog wat artikels moeten schrijven ook, want de concepten op mijn site raken stilaan op. Dat heb je als je nogal impulsief meedoet aan 40 dagen bloggen. Op den duur is de inspiratie zoek.

Zetel hangen

Maar daarnaast neem ik me voor om ook nog wat te genieten en met mijn benen ongegeneerd omhoog te liggen in de zetel terwijl de kids naar school zijn. Want binnen drie dagen is het paasvakantie en dan heb ik weer twee weken gezelschap. Nu zoek ik alleen nog iemand die me af en toe een hapje en een drankje komt brengen tijdens mijn zetel momenten. Iemand die zich geroepen voelt ??

Tot morgen!
Mie (25/40)

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: