brieven

Brief aan Casper op zijn eerste schooldag

Lieve Casper,

Vandaag mag je voor het eerst naar school. Ik ben blij voor je, want je zal er zoveel leren en ontdekken. Trots vertel je tegen iedereen die het horen wil dat je in ‘januari’ naar school mag. Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Je bent er meer dan klaar voor.

Mijn laatste baby

Mijn laatste baby. Eigenlijk ben je al lang geen baby meer, want wat werd je snel groot. Je doet alles mee en na van je grote broers. Daardoor kan je al zoveel. Elke dag verbaas je me opnieuw, want je bent nog maar twee jaar. Je vertelt als een advocaat en bent heel zelfstandig. Een plantrekker eersteklas en dat gaat je erg goed af.

Ik geloof in je

Ik geloof zeker dat je het goed zal doen. Je mag mee met grote broer, nog een half jaartje zitten jullie samen in school. Dat is zeker fijn, zo heb je nog even iemand rond je die je heel erg vertrouwt. Maar je voelt je meestal snel op je gemak als je ergens bent en je doet gewoon je ding. Een pak chiller dan je moeder alvast.

Wat ben ik trots!

Wat ben ik ongelofelijk trots op je. Op je karakter, je weet wat je wil. Op je charme, je windt iedereen rond je vinger. Op je vrolijkheid, je houdt van grapjes maken en speelt graag de clown. Als kleinste van de bende, moet je niet onderdoen voor je broers. Blijf gewoon je lieve, grappige zelf en je gaat een mooie schoolcarrière tegemoet.

Je grootste supporter

Mijn laatste baby, het voelt toch wel raar. Het lijkt pas alsof het gisteren was dat ik je op de wereld zette. Ik knipper twee keer met mijn ogen en je bent al klaar voor school. Je was heel veel bij mij, dus ik ga die mama-Casper momentjes best missen. Loslaten is niet mijn sterkste kant, dus vandaag zijn mijn ogen misschien wat vochtiger dan anders. Maar ik ben alvast je grootste supporter.

Veel succes schat!
Dikke kus, je mama

Hier kan je de brief lezen toen mijn middelste naar school ging.

Avatar

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: