Brief voor de verjaardag van mijn zoon
brieven

Hiep hiep, mijn jongste is vier!

Mijn kids verjaren allemaal in de lente, dus dan is het precies of we één langgerekt feestje doen. Ze verjaren in maart, april en mei. Omdat ik de traditie van brieven in ere wil houden, volgt hier opnieuw een brief. Maar deze keer aan mijn jongste.

Vier jaar al!

Lieve Casper,

Hoera, je bent eindelijk vier! De voorbije maanden zag je je broers verjaren en was je steeds aan het vragen wanneer het aan jou was. Vandaag dus. Hoera voor jou!

Een vrolijke kerel, een zondagskind

Onze jongste. Terwijl je broers nog klein waren toen ze vier werden, is dat bij jou niet meer het geval. Je lijkt veel ouder en doet je best om met alles mee te doen. En je laat je niet doen. Met weemoed vraag ik me soms af waar mijn kleine baby gebleven is. Je bent een vrolijke kerel, een zondagskind. Lachend sta jij in het leven. Je trekt je niks aan van wat anderen denken en doet je eigen zin. Dat kan ik alleen maar bewonderen (en soms ook wel wat vervloeken 😅). De leeuw van Bellewaerde is je beste vriend.

Een brief voor de verjaardag van mijn jongste

Je bent een echt buitenkind

Met je schattigheid draai je iedereen rond je vinger. Vaak doe je ons lachen met je grappige streken. Het is nooit saai met jou in huis. Je mond staat geen minuut stil, altijd ben je aan het praten. Behalve als je bij mensen bent die je niet goed kent. Dan word je verlegen en wacht je af.
Als je iets wil, dan ga je er helemaal voor. Het liefste zit je te verven of met strijkparels te spelen. Je bent een echt buitenkind, hoe vuiler hoe liever. Stampen in de plassen, spelen met modder of smossen met ijsjes, je draait er je hand niet voor om.

Mijn jongste is een echt buitenkind

Het is fijn om de wereld door jouw ogen te bekijken. Ik hoop dat je nog lang zo onbevangen in het leven staat. Het is een eer om jouw mama te zijn.

Fijne verjaardag vriend! ❤️

Je mama xxx

Lees ook: Mijn jongste is drie jaar!

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

3 reacties

Een reactie achterlaten