derde trimester,  zwangerschap

Crocs zijn hip

Nooit heb ik enige affiniteit gehad met crocs. Ik vind ze nogal lelijk en heb ze ooit als watersandalen gekocht. Maar nog bijna nooit gedragen. Tot nu…

Gezwollen voeten

Nu ik 35 weken zwanger ben, zwellen mijn handen en voeten op tot ongekende heuvels. Geen enkele schoenen passen me nog. Behalve…inderdaad! De crocs. Opeens vind ik ze niet meer lelijk, maar super handig. Mijn voeten hebben plaats en zitten niet langer gekneld. Heerlijk! Alleen hebben ze nu soms wat koud, waardoor ik er ook nog kousen in draag. Om het plaatje helemaal compleet te maken ?.

Crocs zijn hip

Oké, ik geef het toe. Ik voel me soms wat marginaal. Het past ook niet echt bij mijn outfit moet ik zeggen. Maar hé, als ik moet kiezen tussen geknelde voeten of mijn ego, dan weet ik het wel. Bij deze, crocs zijn lekker hip!

Of hebben jullie betere tips?

Tot morgen! Mie (31/40)

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

8 reacties

Een reactie achterlaten