inspiratie

De 20 van 2020: eindconclusie

Misschien weet je het nog. Maar een jaar geleden had ik het gekke plan om 20 doelen op te lijsten. De 20 van 2020. Laat we zeggen dat het een avontuur was. Door Corona zijn er enkele dingen niet gelukt, maar gelukkig heel veel dingen wel. Tijd om de eindbalans op te maken.

20 boeken lezen

Mijn grote liefde: boeken lezen heb ik de voorbije jaren serieus verwaarloosd. Het was te druk, ik was te moe, ik keek teveel tv, er was altijd wel een excuus… Zodat er nog weinig tijd overbleef om te lezen. Met drie kids is er altijd wel ééntje die iets belangrijks moet komen vragen. Waardoor ik het na 10 onderbrekingen opgeef. Want als ik lees, word ik zo in een boek gezogen, dat ik er serieus ambetant van word, als ik steeds moet ophouden met lezen!
Maar kijk, de aanhouder wint. Ook met de dank aan de iPad, die ze wel even bezig hield ?.
Trots op te zeggen dat ik dit jaar 23 boeken las. Voor mij is dat een serieuze prestatie!

Tijd voor een top vijf van mijn boeken:
1. Het einde van de wereld – Kristin Hannah
2. 9 november – Colleen Hoover
3. Waarom mama vloekt – Gills Sims
4. Hij, hij en ik – Kristan Higgins
5. De stroopwafelshop – Astrid Harrewijn

Twee loopwedstrijden

Ik liep één loopwedstrijd. Graag had ik nog voor de warmste week iets gedaan, maar dat bleef uit. Van zodra het weer mag, doe ik zeker twee loopwedstrijden per jaar. Gewoon voor de fun! Ondertussen loop ik meer dan een jaar en het is echt een uitlaatklep geworden. Wie had dat ooit gedacht… ik werd vroeger al moe van alleen nog maar te denken aan lopen. En kijk nu! Iedereen kan het dus, je hebt gewoon een schop onder je kont nodig ?.

Babykleren sorteren/verkopen

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit steeds uitstelde. Niet omdat er nog een kind komt, want we zijn compleet. Maar omdat ik het me wat ontzie, het is nogal een groot werk. Nu, ik ben er eindelijk aan begonnen. Kleertjes die nog redelijk zijn ga ik nog proberen te verkopen of door te geven. De andere kleertjes gaan naar Kind&gezin voor mensen die het niet breed hebben. Hetzelfde met babyspullen. Dit wordt dus mijn doel voor 2021.

babyspullen verkopen doelen 2020

Mijn gsm aan de kant leggen

Tja, dat lukt gewoon niet. Soms ben ik daar wel blij mee, want later gaan we heel veel filmpjes en foto’s hebben. Ze worden toch zo snel groot hé. Ik moet nu alleen nog een perfecte mix vinden, tussen de gsm aan de kant laten en ermee bezig zijn. Work in progress…

Elke maand uitgaan met manlief

Door Corona zijn er veel dingen gecanceld. Zo gingen onze saunadate niet meer door. Maar we maakten het vaker gezellig thuis. We steunden de horeca met afhaalmaaltijden en zo hadden we toch wat quality time als de kids in bed zaten. Toch mis ik het wel, dat even weg zijn van huis zonder de kids. Maar dat komt zeker terug.

chinees afhalen doelen 2020

Benieuwd naar de doelen die ik dit jaar behaalde?

Doelen voor 2021

Doelen voor 2021: ik ga er geen 21 meer opstellen, maar enkel deze zes:

  • dankbaar zijn met wat ik heb
  • genieten van de fijne momenten
  • babyspullen verkopen/weggeven
  • minder vlees eten
  • vegan bakken, want Fiekes lekkere gebakjes doen me altijd watertanden
  • 25 boeken lezen

Wat zijn jullie doelen voor 2021?

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

6 reacties

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: