De maandfoto’s van Casper

Toen Casper geboren was, wou ik elke maand een foto van hem. Op Instagram zag ik overal leuke maandfoto’s passeren, dus dat wou ik ook.

Achteraf gezien was het véél handiger geweest als ik gewoon elke maand hetzelfde deed. Hem bijvoorbeeld in een mand leggen of op een kleed. Maar nee, ik wou weer origineel zijn. Dat hield in dat ik elke maand met iets anders het maandcijfer legde. Ik moet zeggen dat ik soms wel gevloekt heb op mezelf daarvoor…

In het begin waren die foto’s gemakkelijk. Hij bleef rustig liggen, keek naar de camera en produceerde een schattige glimlach. Na enkele maanden werd die maandfoto een pak moeilijker. Veel zin om te blijven liggen had hij niet meer. Hij wou soms niet lachen en maakte mijn cijfers stuk voor ik de foto genomen had. Manlief moest dus telkens meehelpen, want het moest snel-snel gaan.

Laat ons zeggen dat we allemaal blij zijn dat hij 12 maanden oud is ?. Benieuwd naar de hele reeks? Hier komen ze:

fullsizeoutput_1dbe
Maand één met zelfgemaakte geboortezakjes
fullsizeoutput_26c9
Bij maand twee zaten we aan de zee (het rijmt nog ook)
fullsizeoutput_26cb
Maand drie en thuis waren we weer nie (we zaten in de Ardennen)
fullsizeoutput_2010
Maand vier, de wortelpuree werd goedgekeurd.
fullsizeoutput_26cd
Herfstbladeren genoeg op vijf maanden
fullsizeoutput_233b
Op zes maanden was de Sint in het land
fullsizeoutput_23cf
Kerststemming op zeven maanden
fullsizeoutput_24da
Bij acht maanden was de inspiratie op ?
fullsizeoutput_252f
Mijn allerliefste Valentijn
fullsizeoutput_257d
Koeken voor de fruitpap op tien maanden. Waarom ook niet hé?
fullsizeoutput_25f3
Vrolijk Pasen op 11 maanden! Hier kon er geen lachje af.
fullsizeoutput_26d5
Maand twaalf…tijd voor chocolade! ?

Wil jij ook leuke maandfoto’s? Bezint eer ge begint zou ik zeggen ?.
Nee grapje, ik ben wel blij met de reeks foto’s. Want ze veranderen zoveel op één maand tijd. Misschien kon ik jullie wel inspireren? Veel succes!

 

14 comments

  1. Super leuk zo op een rijtje zie je goed hoe snel het gaat! Ik heb met Fabian steeds een foto gemaakt in hetzelfde hoekje van de bank. Met een millestone kaart. Eerst liggend, later zittend. Voor deze baby moet ik nog wat gaan verzinnen. ?

  2. Mooie fotoreeks zus! En respect voor jouw doorzettingsvermogen. Een hele lieve knuffel voor mijn petekind kan natuurlijk niet ontbreken. Bij deze dus 🙂

  3. Zo origineel! Bij ons waren het er met kaartjes met het aantal maanden op. Ook wel blij dat we ze hebben, eigenlijk. We kijken nu regelmatig samen in het eerste fotoalbum, geweldig vindt ze het :-).

  4. Wat n leuke foto’s zijn dat toch en die attributen erbij,heerlijk.Ik ben blij dat je ze allemaal nog eens postte,ik had er blijkbaar n paar niet opgeslagen.Jammer dat de tijd zo snel gaat .Casper wordt een kleuter nu,maar dat heeft ook zijn charme he.

  5. Mooie reeks! Deed je dat ook bij de twee oudsten? Die allemaal naast elkaar zien, moet ook tof zijn. Casper lijkt precies steeds meer op Thomas precies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *