de sinterklaasbloghop 2021
inspiratie

De sinterklaasbloghop 2021

De leukste tijd van het jaar is opnieuw aangebroken. Sinterklaas is in het land. Om dit te vieren, bundelen een hele hoop bloggers hun krachten. In totaal geven 27 bloggers leuke prijzen weg. Als dat niet tof is!

Een bloghop: wat is dat?

Ik leg even kort uit wat een bloghop is. Via deze bloghop, hop je van blog naar blog. Het is een soort digitale rondreis van bloggers. Zo kan je nieuwe blogs leren kennen. Maar het leukste is natuurlijk dat je kans maakt op heel wat leuke prijzen.

Mama’s liefste

Als je niet op mijn blog begonnen bent, dan kom je vast van Fleur van Mama’s Liefste. Fleur is een echte meiden-moeder van 2 meiden. Op Mama’s Liefste vertelt ze graag over het avontuur van het moederschap en reviewt ze haar favoriete producten, leuke gadgets en gezellige uitjes voor het hele gezin. Echt een blog vol verrassingen!

Welkom bij Miekids

Wat fijn dat jullie hier terecht gekomen zijn! Ik stel me even voor. Mijn naam is Mieke (of zeg maar Mie.) Ik ben 35 jaar en heb drie zonen van 7, 5 en 2 jaar. Op Mie kids blog ik over het moederschap zoals het echt is. Hier vind je dus vooral herkenbare verhalen met de nodige humor en een portie drama. Maar ook voor tips and tricks rond potjestraining, tandenpoetsen of leren fietsen ben je hier op de goeie plek.

Winactie

Wat valt er te winnen? Wel, jullie hebben geluk, want ik geef het gezelschapsspel La Cucaracha weg. Spelen jullie kids ook zo graag spelletjes? Dit grappige en toffe gezelschapsspel zullen ze zeker leuk vinden. Een kakkerlak speelt de hoofdrol en moet zich een weg banen door een doolhof. Met behulp van bestek waar je aan kan draaien, kan je de kakkerlak in jouw val lokken. Maar vergis je niet, hij is heel erg snel, waardoor het toch nog anders uitdraait dan je denkt. Dit hilarische spel is alvast één van de favorieten hier in huis. Wie wint deze spannende jacht? Het spel is geschikt voor kinderen van 6-10 jaar.

Dit hilarische spel is één van de favorieten hier in huis

Wil je graag dit spel winnen? Lees hieronder wat je daarvoor moet doen.

  1. Laat in de reacties hieronder weten waarom jij zou moeten winnen.
  2. Heb je me al gevonden op Facebook en/of Instagram Heel fijn! Mocht je dit nog niet doen, dan zou ik het tof vinden als je dit doet.
  3. Like mijn bericht op Instagram en tag iemand in de comments. Maar zorg dat je hier ook reageert.
  4. Dit bericht delen is lief.
  5. De winactie wordt afgesloten op zaterdag 20 november om 18:00u. De winnaar mag een mailtje van mij verwachten.

Hop door naar de volgende blog: Supermoms

De volgende blog die ik jullie wil voorstellen is deze van Martine en Suzanne van Supermoms. Martine en Suzanne zijn allebei moeder. Meer zelfs, ze noemen zich supermoms. Want zoals ze het zelf zo mooi zeggen: ‘Iedereen is een supermom op zijn eigen manier!’ Op hun blog vind je eigenlijk artikels over van alles en nog wat. Zij geven een Pokémon verrassingspakket weg, dus hop maar snel verder naar de Supermoms.

Veel plezier met verder hoppen!
Esmée en Amanda bedankt voor de organisatie.

De winactie is afgelopen.

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

105 reacties

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: