mamaliefde

Die grote liefde

Het is soms moeilijk

Het moederschap is soms moeilijk. Er zijn veel dagen waarop ik loop te zuchten. Dagen dat ik te weinig geduld heb en verlang tot ze in hun bed zitten, Momenten waarop ik gek word van hun ruzies en ze achter het behang wil kleven. Vooral nu het vakantie is en ik ze hele dagen rond me heb, merk ik dat mijn potje sneller overkookt. Dan denk ik: is dat nu verlof?

Momenten koesteren

Maar gelukkig zijn er ook veel momenten waarop ik smelt van hun schattigheid. Dat ze ik ze wil opeten en zo dankbaar ben dat ze er zijn (hoe saai zou het anders zijn ??). Dagen dat ik zo moet lachen om hun vindingrijkheid of hun gekke fratsen. Ogenblikken waarin ze zo lief voor elkaar (kunnen) zijn. Momenten van geluk en plezier, die ik koester in mijn hart en waar ik zoveel energie van krijg.

Voor altijd

Gelukkig wegen de leuke momenten meer op dan de lastige momenten. De liefde die je voelt en terugkrijgt zorgt ervoor dat ik me elke dag weer smijt. Ook al gaat het moeilijk. Ook al ben ik soms zooo moe. Ik smijt me voor hen. Wat ben ik verliefd op mijn jongens. Tot aan de maan en terug. Voor altijd.

 

 

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

2 reacties

Een reactie achterlaten