inspiratie

Dierenposters van Poster Store

Onze kinderkamers zijn nogal kaal. Wat muurdecoratie is welkom. Dus toen Poster store me vroeg om samen te werken, zei ik natuurlijk ja! Vandaag laat ik jullie onze twee nieuwe posters zien die de kids zelf mochten kiezen. Want posters vinden ze geweldig. Ze kozen dan ook allebei resoluut voor een dierenposter.

Soorten posters

De oudste koos voor walvissen. Hij is gek op de onderwaterwereld en orka’s zijn zijn lievelingsdieren. Deze poster was dus geknipt voor hem. De jongste kon niet goed kiezen. Hij wou ze allemaal. Uiteindelijk koos hij – met een beetje hulp van ons- voor een poster met het alfabet. Er staan ook veel dieren bij, dus dat vond hij heel leuk. En zo leert hij nog iets ook.

DSC_0312DSC_0314

Duurzaam papier

Jullie weten dat ik milieubewust ben en steeds nadenk voor ik iets koop. Daarom ben ik zo blij dat ze bij Poster Store rekening houden met het milieu. Alle posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier met het FSC label.

Mooie kaders

Een poster ophangen met wat plakband vonden we niet zo handig. Gelukkig hebben ze bij Poster Store ook heel wat betaalbare en mooie kaders ter beschikking. De poster in het kader steken bleek helemaal niet moeilijk. Manlief boorde een haakje in de muur en nu zijn de kids geweldig blij met hun nieuwe aanwinst. 

DSC_0316

fullsizeoutput_29d3Om eerlijk te zijn, ben ik helemaal happy met deze posters. Ik zit erover te denken om nog één te bestellen voor in de woonkamer. Maar nu over naar het leukste, want ik heb nog een klein cadeau voor jullie. Als jullie de code mie30 gebruiken bij jullie bestelling, krijgen jullie namelijk 30% korting op alle posters (excl. Selection). De code is geldig t/m 20 oktober 2020. 

*Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Poster Store. Voor een budget van €100 mocht ik posters en kaders kiezen in ruil voor deze review. Maar natuurlijk geef ik mijn eigen eerlijke mening. 

Wat vinden jullie ervan?

Avatar

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: