Leuke dinotaart en dinokoekjes
verjaardagsfeestjes

Tips voor een leuk dinoverjaardagsfeest!

Elk jaar vraag ik me af welk thema ik dit jaar moet kiezen voor het verjaardagsfeest van de jongens. Dit jaar koos ik voor een dinofeest. Ik heb enkele leuke tips voor jullie als jullie het ook eens willen proberen.

Maak zelf een dinotaart en dinokoekjes.

Bij een dinofeest horen een dinotaart en dinokoekjes. Check! Als je een beetje handig ben, dan kun je deze zelf maken. De vormpjes kocht ik trouwens op bol.com.

Leuke dinotaart en dinokoekjes

Een leuke, gemakkelijke kroon naaien

Ik naaide een tweede kroon voor Thomas. Dus konden ze allebei hun kroon aandoen. Ze hebben hem heel de dag op hun hoofd gehad, wat echt een succes is. Meestal zijn die papieren kronen na een uur al niet meer te zien. En check hun passende t-shirts…
Ja, ik geef het toe, mama is nogal all the way.

Gemakkelijke kronen om zelf te naaien
Verjaardagsfeestje met als thema dino

Een leuke cadeau voor een drie- en vijfjarige

Wat kregen ze als cadeau? We denken steeds meer aan het milieu en daarom dacht ik dat het wel leuk zou zijn om een wobbel te kopen. Iedereen legde samen voor twee wobbels, dikke merci trouwens! Misschien denk je nu een wobbel? Dat is een balansbord, maar je kan er nog veel meer meedoen. Met wat fantasie kan je het veranderen in een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan enz…

Wobbel van We Rock leuk verjaardagscadeau

Een wobbel van We Rock!

Of lekker chillen zoals hier… Dit zijn trouwens geen “echte” wobbels. Maar ik koos voor We Rock! borden omdat ze afgeronde hoeken hebben, waardoor hun vingers minder snel geplet worden. Leek me wel veiliger, aangezien ze hun vingers nog genoeg nodig zullen hebben.

Het werd een fijn feestje!
Tot morgen,
Mie (24/40)

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

4 reacties

Een reactie achterlaten