Driekoningen van 2024 foto
Uncategorized

Driekoningen: Mijn eigen fototraditie

Driekoningen, het is hier de één van de belangrijkste dagen van het jaar. Want sinds ik drie zonen heb, vieren we deze dag altijd. Zeg nu zelf, mijn eigen drie koningen, dat is toch iets om fier op te zijn!

Idee rond Driekoningen

Toen ik hoorde dat ik drie jongens zou krijgen, kwam dit idee bij me op. Drie jongens, dat zijn de drie musketiers, maar ook wel de Driekoningen. Vandaar dat we deze dag altijd vieren, want ik ben natuurlijk erg trots op mijn jongens. Hoe we dat doen? Wel met het eten van een Driekoningentaart en een foto van de broers natuurlijk.

Traditie met foto van mijn jongens

Sinds de jongste geboren is, trek ik elk jaar een foto van hen. Met kronen op hun hoofd, zoals echte koningen. Dit jaar zitten we aan foto vijf. Kijken jullie mee hoe ze ondertussen al veranderd zijn?

Hebben jullie een fototraditie?

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

5 reacties

Een reactie achterlaten