inspiratie

Driekoningen: mijn eigen koningen

Driekoningen. Dit vierden we vroeger niet echt. Oké, ik weet wel dat er een liedje bestaat en dat je kan gaan zingen aan de deuren, terwijl je verkleed bent. Maar daar deden we niet aan mee.

Mijn eigen koningen

Maar sinds ik zelf drie zonen heb, wordt dit hier wel gevierd! Want mijn eigen gecreëerde koningen, dat is best iets om trots op te zijn. We kopen elk jaar een taart en dan is het telkens spannend wie de koning wordt. In theorie. Want in de praktijk is het vaak gezeur en geween, omdat hij de koning niet is… Vorig jaar werd ik zelfs de koningin, oeps! Dit geween is hopelijk iets tijdelijks, want ik hoop dat ze later met plezier terugdenken aan deze dag.

Traditie met foto’s

Twee jaar geleden startte ik dan ook een traditie met foto’s. Elke Driekoningen trek ik een nieuwe foto met hun kronen. Leuk om te zien hoeveel ze veranderen in één jaar tijd. Ik ben alvast van plan om dit nog lang te doen. Maar ondertussen zet ik de foto’s even op een rijtje voor jullie:

Hebben jullie ook zo’n traditie?

Veel liefs,
Mie

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

4 reacties

Een reactie achterlaten