mijn eigen driekoningen 2023
inspiratie

Driekoningen: mijn eigen traditie met foto

Vroeger deed ik daar niet aan mee. Maar sinds ik zelf kinderen heb én drie zonen, is dit mijn traditie geworden. Sindsdien vieren we deze dag altijd, want zeg nu zelf, mijn eigen drie koningen, dat is toch iets om fier op te zijn!

Eten van driekoningentaart

We kopen een taart en dan is het telkens spannend wie de koning is. Klinkt heel fijn, maar in realiteit is er ook vaak geween en gezeur, vooral bij de kinderen die geen koning worden. Bij sommige bakkers kan je taarten kopen met een vlaggetje (die geven dan prijs waar de boon zit). Maar wij kiezen een gewone taart en laten het lot bepalen…

Traditie met gezinsfoto

Sinds de jongste geboren is, trek ik elk jaar een foto van hen. Met kronen op hun hoofd, zoals echte koningen. Dit jaar zitten we aan foto vier. Echt leuk om hen elk jaar te zien groeien en veranderen.

Hebben jullie een fototraditie?

Lees ook: mijn eigen koningen

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

7 reacties

Een reactie achterlaten