feelgood series voor vrouwen
tips en trics

7 feelgood series voor vrouwen op Netflix

Feelgood series voor vrouwen

Vandaag vertel ik jullie meer over mijn 7 favoriete feelgood series op Netflix. Om te ontspannen lees ik graag een boek, maar ook series bekijken op Netflix vind ik leuk. Maar wat moet je dan zoal bekijken? Hier komen mijn tips.

Jane The Virgin

 • Deze komedie/drama gaat over Jane. Zoals de titel doet vermoeden, is ze nog maagd. Ze wordt bij een controle in het ziekenhuis per ongeluk geïnsemineerd met het zaad van een haar baas, die samen is met een andere vrouw. Ze besluiten het kind te houden en vanaf dan gebeuren er elke aflevering grappige, gekke en vooral zotte dingen. Wat ik zo leuk vind aan de serie is dat er in elke aflevering wel iets geks gebeurt, waardoor het zo spannend blijft. Als je eens goed wil lachen, dan is dit zeker een aanrader.

Workin Moms

 • Deze serie gaat over vier mama’s die na hun zwangerschapsverlof weer beginnen te werken. Dat dit niet zo gemakkelijk gaat en ze zich serieus terug moeten aanpassen, blijkt uit de serie. Het zijn vooral heel herkenbare, grappige situaties uit het echte leven. Een beetje zoals de verhalen op mijn blog.

Emily in Paris

 • Wil je even wegdromen en gewoon genieten van een romantische serie? Dan is dit zeker jouw ding. Emily vertrekt naar Parijs en wordt verliefd op verschillende mannen. Eéntje daarvan is de vriend van haar -ondertussen- beste vriendin, waardoor hun relatie ingewikkeld wordt. Door de beelden word je super verliefd op Parijs.

Virgin River

 • Mel verhuist naar Virgin River – een stadje in Californië – om haar verleden achter zich te laten en opnieuw te beginnen. Daar ontmoet ze de knappe Jack, die als oorlogsveteraan aan PTSS lijdt. Samen beginnen een verhaal vol liefde en romantiek. Hou je van sappige, zoete, romantische series? Dan is dit zeker iets voor jou.

Sweet Magnolias

 • Drie beste vrienden openen een Welnesscenter. Ze helpen elkaar terwijl ze een balans zoeken tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity. Ik heb echt genoten van deze heerlijke feelgood serie.

The Bold Type

 • Deze serie gaat over drie vriendinnen: Jane, Kat en Sutton. Alle drie werken ze voor het mode en lifestyle magazine ‘Scarlet’ en ze hebben het er enorm naar hun zin. Ze ervaren problemen in hun liefdesleven, vriendschap en ook op hun werk. Maar telkens overwint hun vriendschap.

When Calls the Heart

 • De serie volgt het verhaal van de jonge welgestelde Elizabeth Thatcher die in 1910 in een klein dorp als onderwijzeres gaat werken. Ze komt terecht in Coal Valley, een dorp in West-Canada dat zijn bestaan dankt aan de plaatselijke kolenmijn. Elizabeth maakt er vriendschappen en ontmoet er ook de liefde van haar leven. Het is een serie over het leven van begin 20ste eeuw, dus de kledij en de huizen zijn zo anders dan nu. Ik vond het fantastisch om te zien en heb alle 6 de seizoenen nogal verslaafd uitgekeken 😅.

Hebben jullie tips op Netflix voor mij? Laat het hieronder weten.
Tussenstand: 8/40 (een week bezig, hoera!)

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

5 reacties

 • saturnein

  Ha, de tips die ik nodig had. Gisteren indoor gefietst, met een deprimerende serie erbij, dat was écht geen goede combinatie. Ik heb iets feelgood nodig, iets wat me doet vooruit gaan. Een aantal heb ik al gezien, Sweet Magnolias, Virgin River en When Calls the Heart. Beetje melig en zo, maar wel lekker. De rest ga ik eens uitproberen 🙂
  Ik was zelf de laatste tijd helemaal verslingerd aan Chicago Med en daarna Chicago Fire 🙂 De eerste 4 seizoenen op Netflix! Als je van dat soort series houdt, ik had ook al een zwak voor Grey’s Anatomy en lang ervoor ER.

Een reactie achterlaten