blogboost najaarschallenge
mama zijn,  Najaarschallenge

Follow Friday

Hierbij komt een lijstje van mijn favoriete bloggers. Want één van mijn grootste hobby’s is het lezen van andere blogs. Het moederschap vormt meestal een rode draad doorheen mijn absolute favorieten. Ik lijst ze even op:

Evi – Evi’s journey

Evi interviewde me dit jaar met haar site Blogboost. Ik was zeer vereerd dat ze aan me dacht. Daarnaast is ze de bezielster van de Najaarschallenge, waar ik graag aan meedeed. Het was fijn om eens over iets anders dan het moederschap te schrijven. Maar ook haar eigen site volg ik graag. Daar schrijft ze over dingen die ze graag doet met haar zoontje of over haar interesses. Tips rond boeken, uitstapjes en podcasts kan je bij haar vinden. Echt een aanrader.

Inge – Inge Beleeft

Inge is zo’n lieverd. We kennen elkaar nu al een tijdje via Instagram en onze blog. Ik ga graag lezen bij haar, want ze schrijft over hoogsensitiviteit. Iets waar ik mezelf grotendeels in herken. Ze geeft handige tips om daarmee om te gaan, ook naar kinderen toe. Zeker de moeite om te volgen.

Jessica – Mamajezz

Jessica ken ik ook via Instagram en haar blog. Ze schrijft over haar leven als mama, maar daarnaast kan je nog heel wat meer op haar site vinden. Knutseltips en kindvriendelijke recepten zijn haar grootste troeven. Graag ga ik bij haar lezen om inspiratie op te doen. Zo kan ik mijn drie bengels bezig houden in de vakantie. Een hele leuke blog!

Kristien – Ditjes en datjes

De titel van haar blog verklapt het al wat. Kristien schrijft over verschillende dingen. Haar schattig zoontje heeft vaak een hoofdrol, maar verder zijn het steeds fijne, korte verhalen. Ze geeft je echt een inkijk in haar leven. Ik ben alvast fan!

Sofie – Fiekefatjerietjes

Fieke tovert de meeste lekkere gebakjes uit haar mouw. Ze bakt ook nog eens vegan, iets wat ik zeker dit jaar ook eens wil proberen. Sinds kort is ze zelfs een Challenge gestart: de bakchallenge. Echt iets voor haar. Ik doe natuurlijk ook mee, want bakken is mijn ding. Maar veel verder dan broodpudding, koekjes en cupcakes kom ik niet. Daarom wil ik mijn grenzen verleggen. Naast bakken kan je bij haar ook leestips rond boeken vinden. Of gewoon mamadingen. Fijn om te lezen.

Deze blog het achtste en laatste thema van de Najaarschallenge van blogboost. Een lijst met de deelnemers vind je hier. Bedankt Evi en Nina voor de inspiratie!

Wat zijn jullie favoriete blogs?

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

10 reacties

Een reactie achterlaten