fotobehang van fotocadeau
inspiratie,  kinderkamer

Je woonkamer opfleuren met fotobehang + Winactie

Een kinderkamer is vaak gemakkelijk aan te kleden. Er bestaan genoeg leuke posters die je kan bestellen. Maar de woonkamer is meestal iets lastiger. Ben je op zoek naar iets unieks en origineels? Dan heb je wellicht nog niet aan het fotobehang gedacht.

Fotobehang met je eigen afbeelding

Print behang van Fotocadeau is een leuke manier om de saaie wand in je huis op te fleuren. Wat dacht je van een leuk beeld van je kids? Ze worden veel te snel groot. Of die toffe vakantiefoto? De foto wordt levensgroot afgedrukt op een formaat naar keuze. Zo krijgt je huis een persoonlijke uitstraling en heb je direct iets om mee uit te pakken als er mensen op bezoek komen. De kids zullen ook heel trots zijn als ze zichzelf zien pronken op jouw muur.

Geef toe, dit beeld moet toch ergens in huis uithangen.

Fotobehang met natuurbeelden

Heb je het liever wat rustiger in je huis? Dit kan ook natuurlijk. In de natuur collectie vind je allerlei foto’s die te maken hebben met de natuur. Zo hebben ze fotobehang met bloemen, fotobehang met een bos in de mist, fotobehang met een jungle of fotobehang met dieren. Er zijn ook nog heel wat andere mogelijkheden.

Eigen foto op keukenbehang

Naast fotobehang is er ook nog een mogelijkheid om een speciaal keuken fotobehang te kiezen. Het is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Het foto keuken behang is niet alleen erg hygiënisch, maar is ook nog eens brandvertragend, krasvast, hitte-en waterbestendig en scheurt en kreukt niet tijdens het aanbrengen! Het koken kan alleen maar leuker worden zo, denk ik dan.

Winactie

Nu heb ik iets leuks te melden! Ik mag namelijk van Fotocadeau een fotobehang weggeven ter waarde van €125. Wat je daarvoor moet doen, lees je hieronder.

  1. Laat in de reacties weten waarom jij zou moeten winnen.
  2. Volg je me al op facebook of instagram? Heel leuk! Mocht je dit nog niet doen, dan zou ik het tof vinden als je dit doet.
  3. Tag iemand in de comments op Instagram, maar zorg dat je hier ook reageert.
  4. Dit bericht delen is lief.
  5. De winactie wordt afgesloten op maandag 27 juni om 18:00u. De winnaar mag een mailtje van mij verwachten.

Veel succes!

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

12 reacties

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: