Oh nee mijn kind knipte het haar van zijn broer
momfail

Oh nee, mijn kind knipte het haar van zijn broer!

Ja je leest het goed. Bij deze doe je best de scharen weg in huis of stop je ze achter tralies. Want anders kan het jullie ook wel eens overkomen dat één van de kids voor kapper wil spelen.

Broer speelde voor kapper

De middelste en de jongste verveelden zich eens. Ze vonden er niks beter op dan een schaar te nemen. ‘Zou je niet eens in mijn haar knippen?’, vroeg de jongste. De middelste knikte enthousiast en knipte doodleuk een hele kap in het haar van de jongste. Ze vermaakten zich kostelijk! En het toppunt van alles? De jongste kwam trots vertellen dat zijn haar zo mooi was!

Een hele kap in zijn haar

Toen ik het haar van de jongste zag, kreeg ik net geen hartaanval. Een hele pluk haar was uit zijn haardos verdwenen. Net op zo’n opvallende plaats. Het zag er niet uit en ik ben toen best boos geworden. Ik stuurde de middelste veel te vroeg naar bed zonder een verhaal. Gelukkig was ons communiefeest al voorbij. Zijn haar groeit wel terug, maar toch…het is even geen zicht.

Doe dus maar je scharen weg

Mijn tip dus, koop geen scharen. Of verstop ze op een goede plek. Want anders heb jij het zeker ook voor. Als mijn middelste later voor kapper wil leren, dan zal ik het hem toch maar afraden. Want talent ervoor heeft hij alvast niet..

Het verknipte kapsel

Nog even de foto van het verknipte kapsel.

Lees ook: Mijn kids verdienen een medaille voor ruziemaken!

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

Een reactie achterlaten