persoonlijk

Gelukjes maart

Soms moet je wat meer stilstaan bij de kleine gelukjes in het leven. Deze gelukjes las ik bij Joni. Het leek me leuk om dit ook eens te doen voor de maand maart:

 • de verjaardag van mijn oudste zoon (5 jaar):
  Het werd een dagje met alleen maar aandacht voor onze oudste. De jongste brachten we naar de meter. We planden een restaurantbezoek, gingen dieren spotten in de Zonnegloed en als avondeten waren het pannenkoeken. Topdagje!
 • mijn verjaardag:
  We vierden mijn verjaardag in het weekend en de kids sliepen een nachtje bij oma en opa. Zo konden we zaterdagavond eens op restaurant en zondag gaan ontbijten. Het was overweldigend qua eten, maar wat was het leuk!
 • Carnaval:
  In Gullegem gingen we kijken naar een grote carnavalstoet. De boys mochten zich verkleden en dan naar hartelust snoepen rapen. Confetti deden we mee naar huis, om wat na te genieten.
 • Lekkerste wafel ooit:
  Samen met een vriendin ging ik naar het Wafel Atelier in Kortrijk. Je kan daar zelf je toppings kiezen. Ik koos voor een Luikse wafel met speculoos. Mmm…
  IMG_1353.JPG
 • Gynaecoloog:
  Alles in orde met onze baby. Hij woog aan 32 weken net geen 2kg. En hij zit nog steeds levend en wel in mijn buik. Naast trampolinespringen op mijn blaas, zwemt hij loopings en doet hij daarbinnen verbouwingswerken. Maar zoveel liefde!!

Wat waren jullie gelukjes?

Morgen neem ik een rustdagje.
Tot later,
Mie (23/40)

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama.

8 reacties

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: