persoonlijk

Het stokje van Sanne

Toen de 40 dagen bloggen challenge begon, kreeg ik een leuk mailtje van Sanne. Sanne is ook een blogster die net als ik schrijft over mamazaken. We zijn ongeveer gelijktijdig begonnen met bloggen en ik ga graag bij haar lezen. Ze stuurde me een tof mailtje met enkele vragen die ik kon beantwoorden als ik weinig inspiratie had. Vandaag is zo’n dag. Dus hier komen haar antwoorden:

 • Omschrijf je blog in één woord:
  Kids
 • Welke drie dingen liggen standaard in jouw koelkast?
  Yoghurts – alcoholvrije dranken (zwanger en zo) – groenten
 • Als je één minuut gratis mocht winkelen, waar zou je dan gaan?
  Eén minuut maar? Oei, dat wordt moeilijk. Jullie verwachten waarschijnlijk iets spectaculairs, maar ik zou gewoon winkelen in de JBC. Kleren voor de kindjes, die kun je nooit genoeg hebben. Toch ??
 • Favoriete plek ter wereld:
  Ergens waar de zon schijnt, maar niet te hard. Alles boven de 30 graden is echt te warm voor mij. Dus ga ik liever naar het noorden. Denemarken was fantastisch, Noorwegen en Finland heb al gedaan met mijn ouders en wil ik zeker nog eens opnieuw doen. Of als ik ooit de lotto win, dan ga ik naar Nieuw-Zeeland. Lijkt me zo’n mooi land. En in de zomervakantie is het daar winter, ideaal.
 • Wat ik zou willen doen maar niet durf:
  Een boek schrijven. Dat zou ik echt nog wel eens willen doen. Maar ben ik daar wel goed genoeg voor? Een mamaboek lijkt me leuk om te schrijven, maar een triller ook.
 • Guilty pleasure:
  Maltezers. Niet de honden, maar de chocolade ?. Als de zak open is, dan is hij gegarandeerd uit of op, als ik in de buurt ben. Dus koop ik dat maar heel zelden.
 • Favoriete huishoudelijke taak:
  Kijken hoe mijn robotstofzuiger vanzelf rijdt ?. Nee, grapje. Verse lakens op de bedden leggen, daar word ik vrolijk van. Zegt veel over mijn huishoud skills. Mijn prioriteiten liggen niet in mijn huishouden, laat ik het zo zeggen.

IMG_0037

Deze quote hangt al een half jaar in mijn huis ?.

 • Chocolade of chips?:
  Natuurlijk chocolade. Zonder twijfel! Ze verdienen goud aan me.

Bedankt Sanne voor je vragenlijst!

Tot morgen,
Mie (17/40)

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama.

3 reacties

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: