geluk

Hoera voor manlief!

Vandaag is mijn man jarig. Hij is niet alleen mijn man, maar ook mijn metgezel, mijn rots in de branding, mijn beste maatje, mijn steunpilaar. Daarom wil ik deze blog opdragen aan hem.

We zijn een team

Hij zit in mijn team. Samen hebben we drie kids op de wereld gezet. Drie eigen persoontjes die elk op hun manier aandacht vragen. Het is soms best pittig. Daardoor is er niet altijd tijd om met elkaar bezig te zijn. Dan wordt ons gesprek weer 253 keer onderbroken door kwebbelende kinderstemmetjes. Of communiceren we in termen van: “ga jij hem eens een verse pamper aandoen?”

Minder tijd voor elkaar

Maar we weten dat dit tijdelijk is. De liefde blijft even groot, ook al is er nu minder tijd voor elkaar. Onze verjaardagen waarop we vroeger iets leuks gingen doen met elkaar, veranderen in momenten met kids die meevieren. Want hun papa is jarig, dus dat betekent taart. Zo geconditioneerd zijn ze al.

Lang zal je leven!

??

 

 

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

7 reacties

Een reactie achterlaten