derde trimester,  zwangerschap

Hoogzwanger

Ik zit in mijn laatste maand. Gisteren was het nog exact vier weken tot 14 mei. Nu ik acht maanden zwanger ben, ben ik hoogzwanger. En dat mag je letterlijk nemen.

Heel hoog

De baby zit nog steeds heel hoog, waardoor hij mijn maag en longen nogal plet. Als ik iets zwaarders durf eten, dan heb ik last van brandend maagzuur. Het probleem is dat alles rond mijn buik zit. Daardoor lijkt het alsof ik een gigantische bowlingbal heb ingeslikt, maar aan mijn poep en billen is niks te zien.

Grote buik

Omdat mijn buik zo groot is, komt hij steeds piepen onder mijn zwangerschaps t-shirts. Daarom deed ik gisteren een t-shirt van mijn man aan. Lekker comfy. Denk daar nog crocs bij en het wordt helemaal sexy.

Nog wat genieten

Ik probeer nog wat te genieten, want dit wordt écht mijn laatste zwangerschap (hoewel genieten…). Dan gooi ik de handdoek in de ring. Maar wat zal ik trots zijn op mijn kroost. Al mijn mannen, ik zie ze nu al allemaal even graag. En geef toe, mama van drie boys. Klinkt stoer niet? ?

Tot morgen!
Mie (38/40)

 

 

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

4 reacties

Een reactie achterlaten