jongste drie jaar
brieven

Mijn jongste is drie jaar!

Mijn kids verjaren allemaal in de lente, dus dan is het precies of we één langgerekt feestje doen. Ze verjaren in maart, april en mei. Omdat ik de traditie van brieven in ere wil houden, volgt hier opnieuw een brief. Maar deze keer aan mijn jongste.

Wat gaat de tijd snel.

Lieve, Casper. Je bent al drie! Soms kan ik het moeilijk geloven. Maar langs de andere kant ben ik ook wel blij dat we al zo ver zijn 🙈. De gebroken nachten liggen grotendeels achter ons en we (ik dus!) moeten niet meer zoveel voor je meesleuren als we ergens naartoe gaan.

Je bent een kapoentje

De peuterpuberteit is sterk aanwezig bij jou. Je doet vaak je eigen zin en je hebt ook best wel wat dramaskills. Zo kan je nogal doordrammer tot je krijg wat je wil. Of tot ik gek van je word. Als je het niet krijgt, dan zal iedereen in je buurt het weten. Je bent een doorzetter op alle vlakken. Een kapoentje eerste klas. Maar vaak ben je ook heel vrolijk en moeten we erg met je lachen. Je bent grappig, lief, mega schattig en charmant. Je draait iedereen rond je vinger, mama inclusief.

Je bent een kapoentje

Je wordt een kleuter

Soms is het alsof je al vijf bent, want je wil alles doen wat je broers doen. Zoals schommelen, hoe hoger, hoe liever je het hebt. Mijn laatste baby, die zwaai ik vandaag uit. Met wat weemoed, maar ook vooral heel trots op de kleuter die je aan het worden bent. Je praat graag en je mond staat nooit stil. Soms wel vervelend als we eens wat rust willen 😉. Maar ik vind het ook zo knap dat je alles wil ontdekken en ergens helemaal voor gaat. Op school vind je het ook heel fijn.

Gelukkige verjaardag lieve vriend ❤️. Weet dat we heel erg trots op je zijn!

XXX

je mama

ps: Hier kan je de brief vinden toen hij 1 jaar was. Die van twee jaar, heb ik niet, want vorig jaar heb ik een tijdje niet geblogd.

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

2 reacties

Een reactie achterlaten