dierenposter decoratie kinderkamer
inspiratie

Decoratie kinderkamer: dierenposters van Poster Store

Onze kinderkamers zijn nogal kaal. Wat muurdecoratie is welkom. Dus toen Poster store me vroeg om samen te werken, zei ik natuurlijk ja! Vandaag laat ik jullie onze twee nieuwe posters zien die de kids zelf mochten kiezen. Want posters vinden ze geweldig. Ze kozen dan ook allebei resoluut voor een dierenposter.

Soorten posters bij Poster Store

De oudste koos voor walvissen. Hij is gek op de onderwaterwereld en orka’s zijn zijn lievelingsdieren. Deze poster was dus geknipt voor hem. De jongste kon niet goed kiezen. Hij wou ze allemaal. Uiteindelijk koos hij – met een beetje hulp van ons- voor een poster met het alfabet. Er staan ook veel dieren bij, dus dat vond hij heel leuk. En zo leert hij nog iets ook.

Duurzaam papier

Jullie weten dat ik milieubewust ben en steeds nadenk voor ik iets koop. Daarom ben ik zo blij dat ze bij Poster Store rekening houden met het milieu. Alle posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier met het FSC label.

Mooie kaders

Een poster ophangen met wat plakband vonden we niet zo handig. Gelukkig hebben ze bij Poster Store ook heel wat betaalbare en mooie kaders ter beschikking. De poster in het kader steken bleek helemaal niet moeilijk. Manlief boorde een haakje in de muur en nu zijn de kids geweldig blij met hun nieuwe aanwinst. 

Mijn eigen persoonlijke mening?

Om eerlijk te zijn, ben ik helemaal happy met deze posters. Ik zit erover te denken om nog één te bestellen voor in de woonkamer. Maar nu over naar het leukste, want ik heb nog een klein cadeau voor jullie. Als jullie de code mie30 gebruiken bij jullie bestelling, krijgen jullie namelijk 30% korting op alle posters (excl. Selection). De code is geldig t/m 20 oktober 2020. 

*Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Poster Store. Maar natuurlijk doet dit niets af van ik eigen eerlijke mening. 

Wat vinden jullie ervan?

Meer inspiratie voor een kinderkamer? Lees ook: Kinderkamer decoratie: wereldkaarten voor aan de muur

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

8 reacties

Een reactie achterlaten