kinderkamer

Kinderkamer opfleuren

Veel ouders kopen bij de geboorte van hun kind een hele nieuwe kinderkamer. Wij niet ?. De kinderkamer van onze oudste is dezelfde kamer als die van zijn papa vroeger. Toen we dit huis kochten, verhuisde we het bed, de kast en de kleerkast mee naar hier. Het zijn houten meubelen en ze zien er nog steeds erg mooi uit. Matthias vindt het zelfs heel erg speciaal om in het vroegere bed van papa te liggen.

fullsizeoutput_1ad5.jpeg

Kamer opfleuren

We schilderden de kamer wel en Matthias mocht ook muurstickers kiezen om het wat gezelliger te maken. Maar we vonden dat het nog iets meer mocht zijn. Vooral die ene muur was nog erg kaal. Posters is meer iets voor later (met van die meisjes om bij te dromen) en muurstickers hebben we al. Een wereldkaart leek me dus de perfect keuze. Bij wereldkaarten kan je kiezen uit een heleboel wereldkaarten en ze hebben er hele leuke dingen. Zo kwam ik uit bij deze gele wereldkaart.

fullsizeoutput_1ad4.jpeg

Gele wereldkaart

Deze wereldkaart leek me erg leuk. Ze oogt heel mooi en is niet te druk. Wat vooral leuk is dat er dieren opstaan en je zo ziet waar die leven. Matthias lievelingsdieren zijn giraffen en olifanten, dus nu kan hij mooi zien waar die wonen. Als hij wat groter is, dan is het vast ook leuk dat hij kan lezen hoe de werelddelen heten. Dus perfect qua educatie en plezier.

We bestelden de wereldkaart op zaterdag en dan is het gebruikelijk dat je vijf werkdagen moet wachten. Maar op donderdagochtend werd er aangebeld (ik zat nog in pyjama) en kreeg ik de canvas al thuis geleverd. Wat een super snelle en goede service! Matthias was in de wolken met zijn wereldkaart en ze hangt nu mooi te pronken in zijn slaapkamer.

fullsizeoutput_1acf

Foto canvas

Verder hebben ze niet alleen wereldkaarten, maar ook landkaarten. En als je niet zo’n fan bent van wereldkaarten, dan kan je je eigen foto’s op een canvas zetten via canvas drukken. Hoe cool is dat! Zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen.

We zijn alvast fan van deze wereldkaarten. Hebben jullie ook een wereldkaart hangen in jullie huis?

*Dit artikel kwam tot stand met de samenwerking van wereldkaarten.nl. De afmetingen van de canvas zijn 120x 80cm t.w.v. € 119,95. 

 

Avatar

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: