boekenleggers magische wezens
creatief bezig zijn

Mooie kleurplaten en boekleggers om zelf in te kleuren

Vandaag vertel ik jullie meer over de kleurplaten en de boekleggers die ik graag inkleur. Als mijn hoofd volop doordraait en ik even moet kalmeren, dan ga ik vaak kleuren. Door me te concentreren op het mooi inkleuren van kleine stukjes, word ik helemaal zen. Het liefste kleur ik met stiften. Kleurpotloden vind ik een beetje saai eerlijk gezegd.

Wat kleur ik dan voornamelijk?

Kleurplaten Shutterstock

Er zijn ondertussen al heel wat kleurboeken te vinden. In de action of de zeeman. Het hoeft niet veel geld te kosten om leuk te zijn. Ook online kan je veel dingen vinden, zoals deze kleurplaat hieronder:

mooie kleurplaten inkleuren

Mooie boekenleggers om in te kleuren

Maar vorig jaar ontdekte ik via Fieke een leuk tip:
Op bol.com zijn er mooie kleurboekleggers te vinden om in zelf kleuren. Dit wou ik eens proberen. Je kan kiezen uit verschillende thema’s: katten, magische wezens en vogels. Ik koos voor het thema magische wezens. Ondertussen heb ik er heel wat gekleurd, die ik uitdeel aan familie en vriendinnen. Een boekenlegger om tussen je leesboek te steken heb je namelijk nooit genoeg. Enkele van mijn creaties:

Wil je deze ook kopen? Dan kan je ze hieronder vinden:

Kleuren jullie graag?
Tussenstand: 15/40

Meer zen-inspiratie? Lees ook: Mijn bullet-journal, jij kan dat ook.

* Deze blog werkt met affiliate links

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

9 reacties

Een reactie achterlaten