Leuke buikfoto's van je baby
tweede trimester,  zwangerschap

Mijn leuke buikfoto’s tijdens de zwangerschap

Van deze zwangerschap heb ik het meeste aantal buikfoto’s. Met dank aan Instagram. Van mijn eerste zwangerschap had ik er een drietal, van mijn tweede zelfs maar een stuk of twee. En nu? Zo’n elf al. Stiekem vind ik het heel leuk om te doen. Ik probeer ook te variëren in de foto’s: soms mijn buik alleen, soms wat attributen erbij. Kijken jullie mee naar de evolutie?

Zwangerschapaankondiging

 • Onze aankondiging van de zwangerschap. We geven allebei les en deze foto is in mijn klas van het derde leerjaar genomen. Meer hersenspinsels lees je in mijn blog: Waarom we een derde kind wilden.
Onze zwangerschapsaankondiging
 • 17 weken:
  Mijn eerste buikfoto. Daarop kon je al goed zien dat ik zwanger was.
Mijn eerste buikfoto
Het geslacht van onze baby
 • 20 weken: We vieren Kerstmis. En dat is toch wel speciaal als je zwanger bent. De 20-weken echo was goed, een hele opluchting.
We vieren Kerstmis
Mijn groeiende buik
 • 23 weken:
  Ik ben de trotse eigenaar van een ‘bolleke’. Soms profiteer ik wel een beetje van mijn zwangerschap.
Mijn bolle buik
 • 25 weken:
  Het sneeuwde! Ik hou van sneeuw en nu de baby dus ook. Dat moest ik vastleggen op beeld.
Zwanger in de sneeuw
 • 26 weken:
  We deden een pretecho bij Cfor9. Echt een aanrader! We konden er 20 minuten ongestoord staren naar kleine broer. Hoewel kleine broer niet echt wou meewerken en vaak met zijn handen voor zijn gezicht zat. Als aandenken hebben we nu mooie 3D-foto’s voor in zijn fotoboek.
Pretecho op 26 weken
 • 27 weken:
  Ik begin al te waggelen, want mijn buik groeit maar door. Veel mensen vragen me of ik borstvoeding ga geven. Daar geef ik dit antwoord op.
Geef ik terug borstvoeding?
 • 29 weken:
  Ik heb zo’n app op mijn gsm en daarin vergelijken ze de baby telkens met een stuk groente of fruit. Het leek me wel leuk om daar eens een foto van te nemen. Hier is de baby even groot als een krop sla. (en er komen zeker nog enkele groente/fruit foto’s ?)
Baby zo groot als een krop sla
 • 30 weken:
  Dit vond ik een belangrijke mijlpaal. Nog zo’n 10 weken voor hij er is, dat is echt niet lang meer. Hier lijkt mijn buik echt groot hé.
Mijn 30 weken zwangere buik
 • 31 weken:
  Een kusje voor de baby. We kunnen niet wachten tot hij er is.
Kusjes van de broers aan de baby

Hebben jullie veel foto’s van je zwangerschap?

Tot morgen,
Mie  (7/40)

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

4 reacties

Een reactie achterlaten