12 maanden foto baby
baby,  inspiratie

Maak ook leuke maandfoto’s van je baby!

Toen de jongste geboren was, wou ik elke maand een foto van hem. Op Instagram zag ik overal leuke maandfoto’s passeren, dus dat wou ik ook.

Elke maand een ander attribuut

Achteraf gezien was het véél handiger geweest als ik gewoon elke maand hetzelfde deed. Hem bijvoorbeeld in een mand leggen of op een kleed. Maar nee, ik wou weer origineel zijn. Dat hield in dat ik elke maand met iets anders het maandcijfer legde. Ik moet zeggen dat ik soms wel gevloekt heb op mezelf daarvoor…

De maandfoto werd steeds moeilijker

In het begin waren die foto’s gemakkelijk. Hij bleef rustig liggen, keek naar de camera en produceerde een schattige glimlach. Na enkele maanden werd die maandfoto een pak moeilijker. Veel zin om te blijven liggen had hij niet meer. Hij wou soms niet lachen en maakte mijn cijfers stuk voor ik de foto genomen had. Manlief moest dus telkens meehelpen, want het moest snel-snel gaan.

Maandfoto’s met een maandcijfer

Laat ons zeggen dat we allemaal blij zijn dat hij 12 maanden oud is 😉.
Benieuwd naar de hele reeks? Hier komen ze:

maandfoto eerste maand
maandfoto tweede maand
maandfoto maand 3
maandfoto maand 4
maandfoto maand 5
maandfoto zes maanden
maandfoto maand 7
maandfoto baby maand 8
maandfoto maand 9 valentijn
maandfoto maand 10
maandfoto baby maand 11
12 maanden foto baby

Zelf aan de slag met maandfoto’s

Wil jij ook leuke maandfoto’s? Bezint eer ge begint zou ik zeggen 😉.
Nee grapje, ik ben natuurlijk heel blij met de reeks foto’s. Want ze veranderen zoveel op één maand tijd.

Het deken van de foto’s kocht ik hieronder.

Misschien kon ik jullie wel inspireren? Veel succes!

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

14 reacties

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: