Uncategorized

Leve Bednet

Voor wie het nog niet wist, ik geef les in het derde leerjaar. Dat doe ik echt graag. Wel maar halftijds, zodat ik nog tijd heb om mijn eigen kids van dichtbij te zien opgroeien. De ideale combinatie.

Pyjamadag

Vandaag is het internationale pyjamadag. Een dag waarop we denken aan alle zieke kinderen die een lange periode niet naar school kunnen. De laatste jaren zijn we op onze school al vaak geconfronteerd geweest met zieke kinderen. Dat is telkens zo ingrijpend voor het kind en het gezin. Maar gelukkig bestaat er nu Bednet. Dankzij Bednet kunnen zieke kinderen toch les volgen vanuit hun huis en moeten ze hun vriendjes niet missen.

Ik vind het alvast een super initiatief. Zo blijven kinderen in contact met hun klasgenoten, wat heel belangrijk is voor hun welbevinden. En daarnaast kunnen ze de lessen mee volgen, waardoor ze volgend schooljaar terug kunnen aansluiten. Om hen te steunen kocht ik een Bednetpoes (zie foto) en de kids vinden die geweldig.

Lekker chill

Het was ook wel lekker ‘chill’ vandaag. Zowel de jongens als ik mochten in pyjama blijven. We hadden gewoon eens tijd over en geen stress tijdens de ochtendrush. Handig! En nu duimen we natuurlijk extra hard dat al die zieke kinderen snel terug naar school kunnen.

Tot morgen,
Mie (9/40)

 

Avatar

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: