geluk

Leve papa!

Vandaag is het vaderdag. Mijn papa is de beste (tis jammer van de reste) en dat zal ik hem vandaag zeker nog eens uitgebreid zeggen. Hij is een lieve, sociale man met een gevoelig kantje. Dat vind ik eigenlijk heel leuk, want ik lijk erg op hem. Bedankt papa, voor alle goede zorgen! Ik zie je graag.

De beste papa voor mijn kinderen

Maar zelf koos ik op mijn beurt de beste papa voor mijn kinderen. Het leek me ook het ideale moment om hem eens te bedanken. En wel hierom: Lieve schat, zonder jou zou ik gek worden. Jij bent degene die me altijd geruststelt als ik als een kip zonder kop in paniek schiet. Je zegt de juiste dingen op het juiste moment en steunt me altijd. Het opvoeden is soms lastig, maar we zitten hier samen in. Op zo’n momenten weet ik gewoon dat we een goed team zijn. Je bent een geweldig papa voor onze kids en ook mijn beste maatje.

For the record: op moederdag kreeg ik geen cadeau van hem. De reden: Ik ben toch zijn moeder niet. Hmm…heel tevreden was ik daar niet mee moet ik zeggen. Gelukkig maakten de twee schattige cadeautjes van mijn kids veel goed. Dus twijfelde ik of hij wel iets zou krijgen voor zijn vaderdag. Maar ik wou enkele leuke foto’s voor Instagram ?(dit geheel terzijde).

Benieuwd naar de andere foto’s? Je ziet ze hier onder. De kids vonden het heel leuk in het begin, op het einde werkten ze net iets minder mee ?.

DSC_1301DSC_1302DSC_1304DSC_1305DSC_1308DSC_1310DSC_1311

Doen jullie iets voor vaderdag? Heb je een leuk idee, laat het gerust weten.

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama.

2 reacties

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: