Hoeveel ik van jullie hou
mamaliefde

Hoeveel ik van jullie hou

Lieve kids,
Stel dat ik morgen doodga of dat er mij iets overkomt. Het kan zomaar ineens gedaan zijn. Wat dan? Gaan jullie dan weten hoe graag ik jullie zag? Dus dacht bij mezelf: ik schrijf er beter eens een blog over. Zo kunnen jullie het voor altijd terugvinden. (Laat ons hopen dat ik nog heel lang meega, want ik heb nog zoveel plannen met jullie.)

Zo weten jullie dat ik altijd van jullie hou

Ik haalde mijn inspiratie uit het tv-programma Taboe. Vaak denk ik nog terug aan die mevrouw die ongeneeslijk ziek is. Ik had tranen in mijn ogen toen ze vertelde dat ze bang was. Bang dat haar kinderen haar later niet meer zouden herinneren. Het drong toen tot me door: dit is ook mijn grootste angst. Jullie zijn nog zo klein. Wat zou het erg zijn als jullie niks meer van me zouden weten. (Terwijl ik dit schrijf, zit er echt een krop in mijn keel…)

Als ik morgen doodga, dan hoop ik:
dat ik jullie genoeg geknuffeld heb.
dat jullie genoeg kusjes kregen.
dat ik jullie genoeg liefde gegeven heb.
dat ik genoeg tijd met jullie heb doorgebracht.
dat jullie weten hoe trots ik op jullie ben.
dat jullie voelen hoeveel jullie voor me betekenden.

Jullie maken me soms wel eens gek, maar ik krijg tegelijkertijd zoveel energie van jullie. Ik zie jullie graag, mijn drie lieve schatten! (tot aan de maan en terug).

Ps: Ik knuffel jullie vanavond extra hard…

Lees ook: Mama zijn is…

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

6 reacties

Een reactie achterlaten