mama zorg voor alles
doodeerlijk

Mama zorgt voor alles

Ik maak de tas met spullen

Als we ergens naartoe gaan, dan maak ik de tas met spullen.
Water? Check! Fruit/koek? Check! Pampers? Dubbelcheck! Met kleine kids heb je best steeds alles bij de hand. Want plots hebben die kleine mormeltjes dorst of nog erger…honger! En dan kan het niet snel genoeg gaan. Als je pijnlijke oren van het hoge aantal decibels wilt vermijden tenminste. Want krijsen kunnen ze, die kleine rakkers.

Verspreid je spullen

Iedere keer weer pak ik dus vlijtig die tas in, maar toch gebeurt het vaak dat ik iets vergeten ben. Al –ik geef het toe- word ik daar met de jaren toch wat nonchalanter in. Bij de eerste spruit had ik telkens de tas mee, bij een tweede gebeurt het al eens dat de tas nog thuis staat en dat we zonder vertrokken zijn. Oeps! Gelukkig liggen de pampers zowat overal verspreid. Bij de ouders, bij de schoonouders… er is dus gedacht aan een back-up plan.

Mijn eigen zonnebril? Euh…vergeten

Meestal heb ik zodanig aan mijn kroost gedacht, dat ik dingen voor mezelf vergeten ben. Hebben mijn kids een zonnebril en een pet? Dan sta ik daar weer te blinken zonder. Och ja, daar gaan we gelukkig niet dood van. En als het al eens gebeurt dat ik niks vergeten ben, dan dan denk ik bij mezelf: goed bezig!

Mijn man is het ondertussen zo gewend dat ik voor alles zorg, dat hij onlangs vroeg: “Waar is mijn zonnebril? Heb je die niet bij?” Mijn reactie was: “Meen je dat nu?”
In het vervolg neem ik dus ook zijn zonnebril mee. Das echte liefde zeker?!

Maar daar zal toch iets tegenover staan…een relaxt dagje voor mama bijvoorbeeld. Bedankt schat! 😉

Zorgen jullie ook voor alles?

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

10 reacties

Een reactie achterlaten