persoonlijk

Mie doet mee met 40 dagen bloggen!

Een challenge naar mijn hart

Ja, je leest het goed. Vanaf vandaag ga ik proberen om elke dag iets te schrijven en dat 40 dagen aan een stuk! Het is een challenge van bloggers om in de vastenperiode meer te bloggen.
Dat kan ik alleen maar toejuichen ๐Ÿ˜‰.

In 2019 deed ik al eens mee met veel plezier. Ik hield het zelfs vol tot het einde. Maar dat komt omdat ik veel te koppig ben en me niet wou laten kennen. Dus vandaag doe ik weer eens goed zot en waag ik de sprong.

Inspiratie? Check!

Ik heb drie exemplaren rondlopen, dus het komt zeker goed met die inspiratie. Artikels over het moederschap zal je hier zeker tegenkomen. Maar de laatste tijd schrijf ik ook graag persoonlijke verhalen over het leven als autismemama of het overwinnen van mijn depressie.

En nu nog รฉรฉn vraag: zijn jullie wel klaar voor al mijn schrijfsels? ๐Ÿ˜…

Tot gauw,
Mie

ps: Wil je ook meedoen aan de challenge? Laat dit snel weten aan Katrien. Meer infoย vind je hier. Aan Katrien, bedankt voor de schop onder mijn kont ๐Ÿ˜‰!

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

13 reacties

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: