mijn kind is stommer
doodeerlijk

Mijn kind is stommer dan dat van jou!

Mijn kinderen deden best al wat ‘stomme dingen’ de voorbije jaren. Het idee van deze blog kreeg ik door een post van Kirsten die ik volg op instagram. Daar beschreef ze wat haar kind deed aan stomme dingen. Mijn kids kunnen er ook wat van. Ik neem jullie even mee:

 • Kotsen op het bed van je broer én dat van jezelf
  We gingen in de paasvakantie naar de boerderij. Daar kregen ze de buikgriep (allé die was al meegekomen van thuis). De oudste riep dat hij moest overgeven, maar hij vond in het donker de pot niet direct. Hij slaagde erin om zowel op zijn bed, als op het bed van zijn broer te kotsen (ze stonden naast elkaar). I kid you not.
 • Aldoor alles rondgooien!
  Mijn kids hun favoriete hobby is dingen rondgooien. Vooral in huis, maar ook in de tuin, op hun kamer of in de garage. Ze maken de hele dag door rommel en opruimen kunnen ze even goed als hun tanden poetsen. Vre-se-lijk.
 • Plassen in zijn doopkruikje
  Onze badkamer is beneden. Wij vinden dat wel handig als we ons douchen. Maar als je ’s nachts moet plassen, dan heb je pech. Dat vond de middelste ook. Hij was te lui om ’s nachts naar beneden te gaan en plaste dan maar doodleuk in zijn doopkruikje dat op zijn nachtkastje stond! Natuurlijk lukte dit niet goed, waardoor het bijna allemaal op zijn pyjama was. En dan midden in de nacht naast je bed komen stinken en zielig mama roepen. Great.
 • Plantenrek omgooien
  Ik kocht een plantenrek. Oké, het staat niet zo stevig, dat geef ik toe. Maar bijna elke dag slaagt 1 van mijn nageslachten erin om dit om te gooien. Ezels zijn het alvast niet. De planten in het rek zien er ondertussen al niet meer uit. Niet mijn schuld.
 • Bakken met kids
  Als ik ga bakken met hen, dan zit er meer beslag in hun haar, dan in de bakkom. De keuken is ontploft en ze roeren veel te heftig, waardoor de tafel erna nog jaren plakt. Voor de rust, bak ik soms eens alleen of met maar één kind.
 • Nachtwachtring
  Mijn oudste liet die ring van nachtwacht aan zijn vinger om te slapen. Hij kreeg een echte vampierenvinger. Ad Vingeros.
 • Propere jongen
  Toen broer 2 nogal lang wegbleef op het toilet, vroeg ik wat hij daar toch zolang deed. “Ik veeg mijn piemel schoon aan de handdoek mama”, zei hij alsof het de normaalste zaak van de wereld was. “WAT?! Diezelfde handdoek waar ik na een toiletbezoek, telkens mijn natte handen aan schoonveeg? In de veronderstelling dat ze weer helemaal NETJES zijn?” Van een propere jongen gesproken!

  Natuurlijk zie ik ze graag he! Tot achter het behang en terug 😉.
  Wat deden jullie kids al? Vertel het me hieronder.

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

8 reacties

 • Inge Beleeftnl

  Dat gooien van spullen, dat zal wel een jongensdung zijn. Dat doen die boefjes van mij ook. Verder je broertjes opmaken met de heftigste roze make up die er is en die je dus er amper af krijgt. Na 3 dagen zie je het nog steeds. Kleuren met stiften op elkaar on plaats van het papier.
  De wc niet doorspoelen na de grote boodschap.

  Ik ben altijd blij om te lezen dat mijn kinderen niet de enige zijn die zo stom doen. Maar ik hou wel van ze ❤️

 • Goofball

  Mijn kinderen hebben ook geen toilet op het verdiep waarop ze slapen en ook zij durven niet goed alleen midden in de nacht de trap af naar toilet. Daarom hebben ze elk nog een potje op hun kamer dat soms door hen gebruikt wordt…liever zo dan natte bedden of kindjes die me wakker maken in de nacht.

Een reactie achterlaten