mombie

Pet Peeves: ergernissen gespot

Ik stootte deze week op een aantal grappige lijstjes onder bloggers. Ze worden de Pet Peeves genoemd. De wat?! (Ja, dat dacht ik dus ook.) Dat is een lijstje met kleine ergernissen. Zaken die je stiekem super irritant vindt. Eerst las ik dit van Joni en toen Babs lijstje . Daarna kon ik me moeilijk beheersen en kwam er spontaan een lijstje met ergernissen in me op. Ben ik dan zo onverdraagzaam? (no comment?)

Hier komen ze. Heerlijk om even ongestoord te klagen, haha.

  • Mensen die tijdens het winkelen in het midden van het gangpad blijven staan.  Euh…stoort het anders als ik even voorbij loop?
  • Chauffeurs die héél traag rijden. Ik ben zelf een voorzichtige bestuurder, maar je hebt van die mensen die overdrijvenVroeger vloekte ik dan eens heerlijk, maar dit is niet aan te raden met twee kids op de achterbank.
  • Mijn gsm die me zowat elke dag de irritante melding geeft dat mijn fotogeheugen vol is. Ja, na de 100ste keer. Weet. Ik. Het. Dus. Wel. Maar ik kan zo moeilijk kiezen welke foto ik moet wissen.
  • Wegomleggingen waarbij er maar twee bordjes staan. Twee! En de rest?!
  • Van die gore mannen die naast je staan te rochelen. Het geluid alleen al (ieuw). Maar nog vreselijker is het als ze hun fluimen ook op grond spuwen. Daar had ik nu behoefte aan.
  • Mensen die net voor je neus gewoon in het midden van de baan parkeren en dan hun vier pinkers opzetten. Alsof het zo wel toegelaten is. Het is nog steeds in het midden van de straat hoor!
  • Geen bedankje krijgen als je de deur voor iemand openhoudt of zo’n balkje op de band van de kassa legt. Ook graag gedaan.
  • Een trui die een week lang op een stoel hangt. Telkens als ik vraag of hij in de was moet, dan hoeft dit niet. Maar ondertussen blijft hij liggen. Nu drop ik hem gewoon weer in zijn kast.
  • Waarom zijn die rekken overal zo damn hoog? Ik heb dan uiteraard altijd iets nodig van het bovenste rek. Nergens een opstapje te bekennen. Hmm…dan spot ik een knappe bink die het product even voor me neemt. Ha!

Dit was leuk! Geef toe,het valt nog mee hé. Vooral niks persoonlijk nemen.
Volgende keer weer iets positievers. Erewoord ?.
Maar herkennen jullie bepaalde zaken?

Avatar

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: