popkoor Voices Kortrijk
persoonlijk

Mie en haar popkoor Kortrijk

Popkoor Voices Kortrijk

Misschien wist je het al, misschien nog niet. Ik zing graag, voor de fun, in de auto of gewoon thuis. Maar samen zingen is nog veel leuker. Daarom zing ik in een popkoor. Voices is de toepasselijke naam.

Elke vrijdagavond van 20u tot 22u repeteren we. Het is laat tegen dat ik dan in mijn bed zit, maar het is het meer dan waard. Want ik heb dit zo nodig!
Toen er Corona was, mochten we een halfjaar lang niet repeteren. Wat heb ik dat toen gemist. Het koor is echt eens een momentje voor mezelf. Mijn leven draait hoofdzakelijk rond mijn kids (en daar ben ik oké mee). Dus eens iets doen voor mij, daar heb ik zoveel deugd van.

We brengen popmuziek

Ons genre is popmuziek. We brengen moderne muziek, maar ook liedjes van vroeger. Ik ben een alt-stem, dat is de lage vrouwenstem. Sopraan zou ook lukken, maar ik zing liever iets anders dan de melodie. Dat maakt het veel leuker. We zijn met een vaste groep van ongeveer 18 personen. Zoals elk koor zijn we nog op zoek naar mannen, dus moest je dit lezen en je aangesproken voelen, je bent zeker welkom!

Binnenkort geven we een concert. Ons concert stond eigenlijk gepland voor april 2020, maar daar stak Corona een stokje voor. We hebben dus niet kunnen optreden. Deze maand doen we een nieuwe poging. Op 26 maart kan je ons bewonderen in OC de Wervel in Bellegem. Meer info vind je hier.

Wat is het leukste aan zingen?

Wat ik het allerleukste vind aan zingen? Je wordt er altijd vrolijk van. Hoe slecht je dag ook was, hoe veel je ook baalt, twee uur alles geven en je wordt een heel ander mens. Sommige mensen moeten eens goed sporten om zich af te reageren. Ik ga eens goed brullen in ons koor 😉.

Zingen jullie graag of hebben jullie een muzikale hobby?

Tussenstand: 8/40
Morgen neem ik een rustdag (die van vorige zondag)

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

7 reacties

Een reactie achterlaten