retroprints kinderkamer decoratie
kinderkamer

Kinderkamer decoratie: Een muur vol retroprints

Foto’s maken heb ik altijd al leuk gevonden. Als tiener had ik een eigen camera. Die ging dan mee op uitstapjes en reizen. Maar sinds ik mama ben, neem ik vooral foto’s van mijn kids. Heel veel foto’s…want die schatjes groeien nogal. Manlief draait soms met zijn ogen als ik alweer een foto wil maken. Maar achteraf ben ik toch blij met al deze herinneringen. Met foto’s kan je leuke dingen doen, zoals decoratie voor de kinderkamer. Ik vertel jullie meer over mijn muur vol retroprints.

Fotomuur maken met retroprints

De muur van onze woonkamer is nogal kaal. Het leek me wel fijn om deze met wat foto’s op te fleuren. Dus bestelde ik deze retroprints. Ze zien er super tof uit met een witte rand, echt vintage. De mogelijkheden met deze prints zijn eindeloos. Je kan ze in fotoboeken plakken, in de kinderkamer hangen of als cadeau geven aan de grootouders. De kids vinden het alvast geweldig om zichzelf te zien.
Oordeel maar zelf: leuk toch?

Fotoboeken met retroprints

Je kan ook fotoboeken maken met met retroprints. Ik loop behoorlijk achter met al hun fotoboeken. Daar wil ik verandering in brengen. Deze site is echt een handig hulpmiddel. In geen tijd maak je hiermee een leuk fotoboek en je kan kiezen uit verschillende groottes en maten.

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau met foto’s tegen een betaalbare prijs? Hier vind je zeker je gading. Ze hebben heel wat leuke producten en de service is super!

*Dit artikel kwam tot stand met de samenwerking van fotofabriek.nl.  Ik kreeg twee setjes retroprints gratis toegestuurd in ruil voor een review. 

Nog meer inspiratie nodig? Kijk ook eens bij de decoratie van wereldkaarten.

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

4 reacties

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: