sinterklaas bloghop 2022
inspiratie

Sinterklaas bloghop 2022 | Miekids

De leukste tijd van het jaar is opnieuw aangebroken. Sinterklaas is in het land. Om dit te vieren, bundelen een hele hoop bloggers hun krachten. In totaal geven 20 bloggers leuke prijzen weg. Als dat niet tof is!

Een Sinterklaas bloghop: wat is dat?

Ik leg even kort uit wat een bloghop is. Via deze bloghop, hop je van blog naar blog. Het is een soort digitale rondreis van bloggers. Zo kan je nieuwe blogs leren kennen. Maar het leukste is natuurlijk dat je kans maakt op heel wat leuke prijzen.

Sinterklaas bloghoppen: Juf Beau

Als je niet op mijn blog begonnen bent, dan kom je vast van Juf Beau. Beau is een juf die lesgeeft in het basisonderwijs in Rotterdam. Deze juf is gek op het lezen van (kinder)boeken en is van mening dat er voor elke leerling een geschikt boek moet zijn. Op haar blog vind je heel wat reviews van boeken en brengt ze ook het voorlezen onder de aandacht. Echt een juf met een kinderboekenhart!

Welkom bij Miekids

Dag lieve lezers! Wat fijn dat jullie hier terecht gekomen zijn. Ik stel me even voor. Mijn naam is Mieke (of zeg maar Mie). Ik ben 36 jaar en heb drie zonen van 8, 6 en 3 jaar. Op Mie kids blog ik over het moederschap zoals het echt is. Hier vind je dus vooral (h)eerlijke over het moederschap. Daarnaast blog ik over uitstapjes, kinderboeken en over mijn oudste zoon die autisme heeft.

Enkele van mijn blogs op een rijtje:

Sinterklaas bloghop winactie

Wat valt er te winnen? Wel, jullie hebben geluk, want ik mag een leuk kinderboek weggeven van L&M Books. Het boek heet Vleertje Muis en het is een prentenboek voor kinderen < 6 jaar.

Kinderboek: Vleertje Muis

Lezen jullie ook altijd een verhaaltje voor net voor het slapengaan? Het boek: Vleertje Muis zullen je kids zeker leuk vinden. Vleertje Muis kan al heel veel zelf: tandenpoetsen en vliegend poepen, muggenkoekjes bakken (want muggen zijn z’n lievelingseten) en zich verzetten tegen de winterslaap. Hij heeft superoren, scherpe tandjes en hij is vlieg- en fladderkampioen. Zijn vrienden Pad, Egel, Vos en Mot zijn nooit ver weg. Soms heeft deze schattige vleermuis de hulp van zijn lezers nodig: kantel het boek, schud en help Vleertje. Je krijgt er zin van om zelf op-de-kop te hangen. Want ondersteboven zie je meer en is de wereld op zijn mooist.

sinterklaas bloghop kinderboek vleertje muis

Wil je nog meer te weten komen over het boek? Hier schreef ik een review.

Winactie voorwaarden

Wil je graag dit leuke boek winnen? Lees hieronder wat je daarvoor moet doen.

  1. Laat in de reacties hieronder weten waarom jij zou moeten winnen.
  2. Je maakt een extra kans als je me volgt op Instagram en op Facebook.
  3. Dit bericht delen is lief.
  4. De winactie wordt afgesloten op woensdag 23 november om 18:00u. De winnaar mag een mailtje van mij verwachten.

Verder hoppen naar Mama’s liefste

En nu mag je dus verder hoppen naar Fleur van Mama’s Liefste. Je maakt kans om een ‘Raad wat ik denk’ spel te winnen. Fleur is een echte meiden-moeder van 2 meiden. Op Mama’s Liefste vertelt ze graag over het avontuur van het moederschap en reviewt ze haar favoriete producten, leuke gadgets en gezellige uitjes voor het hele gezin. Echt een blog vol verrassingen!

Veel plezier met verder hoppen 😊.
Amanda, heel erg bedankt voor de goeie organisatie!

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

48 reacties

Een reactie achterlaten