inspiratie,  verjaardagsfeestjes

Superhelden feest

Mijn oudste werd op 5 maart zes jaar. Net voor het hele land in lockdown ging, organiseerden we een verjaardagsfeestje. Het was de eerste keer dat hij een feestje voor de vriendjes mocht geven, dus hij was er erg op gebrand. Gelukkig kon dit nog doorgaan.

Muzikale pak

Muzikale pak mag op een verjaardag niet ontbreken natuurlijk. Dus had ik een ‘superhelden’ muzikale pak gemaakt met tien opdrachten.  Dit was achteraf gezien te veel, want ze wilden gewoon nog wat spelen ook. Een stuk of zes opdrachten voor zesjarigen is ideaal denk ik.

muzikale pak 2muzikale pak

Opdrachten

Als je een superheld wil zijn, dan moet je dit bewijzen. Daarom hadden we enkel opdrachten voorzien. Zo moesten ze een parcours afleggen (het was helaas slecht weer, dus het was binnen te doen), goed kunnen mikken, een eigen masker versieren en hun superkrachten testen.

ballo smittoparcours

Plaktattoo’s

Plaktatoo’s zijn altijd een hit bij zesjarigen. Dus kocht ik een boekje vol tattoos en mocht iedereen een tattoo kiezen. Blij dat ze waren!

tattoos

Pannenkoeken

Matthias koos pannenkoeken in plaats van taart. Ook hebben we nog cupcakes versierd die ze dan meekregen naar huis. Voor één keertje mocht dit.

verjaardagstafeljarige

Diploma

Als laatste kregen ze nog allemaal een diploma mee naar huis. En een foto met hun versierde maskers mocht ook niet ontbreken natuurlijk.

diploma

superheldenmasker
Met hun zelf versierde maskers

Het was zeker een geslaagd feestje. Druk was het wel, zo’n zesjarige kerels zitten vol energie. Gelukkig was manlief ook thuis en is het weer een jaar wachten tot er nog een feestje komt ?.

Zin om zelf ook zo’n feestje te geven? Hier kan je de muzikale pak downloaden. Het heldendiploma kan je ook afprinten. Veel plezier!

Avatar

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: