foto op canvas bij fotocadeau
inspiratie

Tip voor de feestdagen: geef een canvas cadeau

Met de feestdagen die voor de deur staan, heb ik een leuke tip voor jullie: geef eens een canvas cadeau.
Dat brengt een leuke sfeer in huis en je muren fleuren ervan op. Ik weet waar je dit zonder problemen kan bestellen. Daarom deel ik vandaag mijn ervaring met jullie.

Herinneringen vastleggen op een canvas

Onze kids veranderen en groeien zo snel. Daarom is het leuk om die momenten vast te leggen. We deden onlangs een kerstshoot en de resultaten zijn prachtig. Ben je nog op zoek naar een goede fotograaf? Ellen is echt een topper.

Van Fotocadeau mocht ik een enkele canvassen laten maken. Nu hangen ze te pronken in onze woonkamer en ik ben er heel blij mee. Het is zo fijn om iets persoonlijks aan de muren te hebben.

Bestellen op Fotocadeau: mijn ervaring

Bestellen op Fotocadeau is heel gemakkelijk. Stap voor stap wordt er uitgelegd wat je moet doen en je hebt heel veel keuze. Je vindt canvassen in verschillende diktes en maten en je kan ook kiezen of je de zijkanten laat bedrukken of niet. Nadat je gekozen hebt, krijg je snel een mailtje met alle details van je bestelling. Ze houden je ook op de hoogte wanneer het pakje geleverd wordt. Ik stond er van te kijken hoe snel dit gaat. Echt een prima service, zodat ze zeker op tijd geleverd zijn voor de feestdagen.

Ander idee: Je woonkamer opfleuren met fotobehang

Genieten van je canvas

Waarom nu precies kiezen voor een canvas? Het is tijdloos en het maakt je muur extra speciaal met een persoonlijke touch. Ik heb ook gekozen voor een prima ophangsysteem. De 3M plakstrips zijn heel handig. Zo hoefde ik geen gaten te boren. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk te bevestigen. Omdat ik moeilijk kon kiezen tussen al die mooie foto’s, heb ik twee verschillende formaten gekozen. De kleinste canvas is formaat 60 x 40 cm, de groter canvas heeft formaat 80 x 60. Naast elkaar zien ze er super tof uit, ik geniet er iedere dag van.

foto op canvas bij fotocadeau

Meer toffe producten bij Fotocadeau

Ben je nog op zoek naar andere toffe producten? Fotocadeau biedt nog heel wat andere zaken aan. Zo kan het ook leuk zijn om een uniek canvas schilderij van Topdoek te bestellen. Of misschien hou je ervan om, net als ik, creatief bezig te zijn? Heb je ooit een diamond painting met eigen foto gemaakt? Want dit kan dus ook. De ideeën zijn eindeloos. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken.

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Fotocadeau.

Wat vinden jullie ervan?

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

4 reacties

Een reactie achterlaten