Tof – op een ander

Twee weken geleden kwam ik deze post tegen bij Kris. Ze vertelde over wat ze leuk vond bij een ander, maar waar ze zelf niet aan begint. Het leek me grappig om dit ook eens op te schrijven, dus werd deze blog geboren.

 • Stoep poetsen:
  Ik krijg amper mijn huis helemaal proper. Dus die stoep kan er écht niet meer bij. Je ziet dan ook goed waar de stoep van onze buren (die wel gepoetst wordt) eindigt en waar die van ons begint. Tof, maar op een ander.
 • Lakens strijken:
  Ik begrijp echt niet waarom mensen hun bedlakens strijken. Als je daar één keer in slaapt, zie je daar niks meer van. Verloren moeite dus. Plooien lukt prima.
 • Schminken en zo:
  Als ik kiezen om nog een kwartier te blijven liggen of op te staan om me te schminken, dan heb ik rap gekozen. Ik doe het trouwens nooit, waardoor ik het echt niet kan. Het is denk ik wel de bedoeling dat ik er beter uitzie, in plaats van slechter, Een bril is écht een prima wallenverstopper ?.
 • Nesteldrang:
  Ik denk dat ik de enige op deze planeet ben, die daar geen last van heeft. Geen toe, rustig in de zetel zitten of gaan poetsen? Dan weet ik het wel. Ik ben trouwens zo onhandig dat ik bij de vorige zwangerschap mijn voet omsloeg aan 35 weken. Dit wil ik nu zeker vermijden, dus op een stoel staan om het plafond te poetsen… Ben je gek?

Waarvan denk jij ‘Heel leuk, maar daar begin ik niet aan’?
Tot morgen!
Mie (22/40)

6 comments

 1. De stoep poetsen?! Is dat echt een ding? Hier kiezel dus dat probleem hebben we niet 🙂 Strijken vind ik in het algemeen zeer overrated haha. Nestdrang is me ook vreemd en ik koos een bril met dik montuur om mijn wallen mooi te coveren. Oeps dit had mijn lijst kunnen zijn 😀

 2. Dit is de perfecte aanvulling van mijn lijstje! Ik poets de stoep zelfs niet als het gesneeuwd heeft :p En nestdrang ook al niet. Opruimen kan ik echt heeeel erg makkelijk laten. Mezelf schminken kan ik niet eens.

 3. mooi lijstje…ik kan het aanvullen met de meeste huishoudtaken die je kan uitstellen of niet doen. Zo is het mogelijk om het gross van de kleren nooit te strijken. En poetsen als de hygiëne en veiligheid in je huis niet in gevaar is…waarom zou je?

  D’er zijn echt wel betere dingen te doen in het leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *