Uncategorized

Tof – op een ander

Twee weken geleden kwam ik deze post tegen bij Kris. Ze vertelde over wat ze leuk vond bij een ander, maar waar ze zelf niet aan begint. Het leek me grappig om dit ook eens op te schrijven, dus werd deze blog geboren.

 • Stoep poetsen:
  Ik krijg amper mijn huis helemaal proper. Dus die stoep kan er écht niet meer bij. Je ziet dan ook goed waar de stoep van onze buren (die wel gepoetst wordt) eindigt en waar die van ons begint. Tof, maar op een ander.
 • Lakens strijken:
  Ik begrijp echt niet waarom mensen hun bedlakens strijken. Als je daar één keer in slaapt, zie je daar niks meer van. Verloren moeite dus. Plooien lukt prima.
 • Schminken en zo:
  Als ik kiezen om nog een kwartier te blijven liggen of op te staan om me te schminken, dan heb ik rap gekozen. Ik doe het trouwens nooit, waardoor ik het echt niet kan. Het is denk ik wel de bedoeling dat ik er beter uitzie, in plaats van slechter, Een bril is écht een prima wallenverstopper ?.
 • Nesteldrang:
  Ik denk dat ik de enige op deze planeet ben, die daar geen last van heeft. Geen toe, rustig in de zetel zitten of gaan poetsen? Dan weet ik het wel. Ik ben trouwens zo onhandig dat ik bij de vorige zwangerschap mijn voet omsloeg aan 35 weken. Dit wil ik nu zeker vermijden, dus op een stoel staan om het plafond te poetsen… Ben je gek?

Waarvan denk jij ‘Heel leuk, maar daar begin ik niet aan’?
Tot morgen!
Mie (22/40)

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama.

6 reacties

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: