uitstapjes

Vakantie ontdekkingen

We gingen een weekje naar de Ardennen (Stoumont). Wat hebben we daar geleerd?

1. Thomas stapt niet graag. Dat wisten we al min of meer. Maar zo slecht? Hij zet mierenstappen, blijft plots staan midden de baan, gaat in de verkeerde richting en wil geen hand geven. Daarbij wil hij het liefst gedragen worden, anders jengelt hij de hele weg.

DSC_2120

2. Matthias stapt wel al flink, maar zwijgt geen minuut. Voor de rust en stilte laten we hem beter thuis ?.

3. De Ardennen zijn toch wel heel mooi. Vergeten dat we zo’n mooi land hadden. Volgend jaar gaan we gewoon terug. Check!

Kijk eens hoe mooi!

4. Ik best geen te grote laarzen koop voor mijn oudste. Want die viel van zijn voet en rolde net niet in het meer van Coo (ja echt!). We probeerden de laars nog te pakken met een tak, maar dat lukte niet. Aangezien we geen zin hadden in een nat pak, ligt hij daar nu nog steeds. Zwaaien jullie er eens naar als jullie naar Coo gaan?

IMG_3903

5. Ik dubbelcheck best nog eens of alle wandelschoenen mee zijn. Natuurlijk slaagde ik erin om maar één bergschoen voor manlief in de koffer te stoppen. Handig!

6. Het Belgische weer is nogal wisselvallig laten we zeggen. Maar toch konden we absoluut niet klagen. Het was gelukkig niet meer zo warm dat je niets anders kon doen dan aan het zwembad liggen (want ons zwembad was een fata morgana) en we hadden een paar mooie dagen.

7. Je kijkt best nog eens voor vertrek of de sleutel van je vakantiehuis is afgegeven. We waren al 20 minuten op de terugweg en aan het tanken, toen we ontdekten dat de sleutel nog aan onze sleutelbos zat te blinken. We wilden nog niet naar huis zeker?

8. Je kan daar heerlijk in riviertjes spelen. Maar daarvoor draag je best watersandalen, zodat je voeten geen pijn doen door al die kleine keitjes. Geef toe, best sexy he??

9. We hadden ondanks alles de tijd van ons leven. Gezellig samen, quality time, mooie omgeving en veel tijd voor mijn kapoenen.

Hadden jullie ook een fijne reisvakantie?
Tot gauw,
Mie

 

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama.

5 reacties

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: