spelen in de fonteintjes
inspiratie

Vijf beelden, vijf dingen #2

Soms zeggen foto’s meer dan woorden. Maar toch nog even wat uitleg bij de foto’s zoals bij Kelly.

diploma uitreiking oudste
spelen in de fonteintjes
drie kids op de foto krijgen
appelmoes in overvloed door fout collect and go
incognito op het strand
  1. Mijn oudste is geen kleuter meer. Slik! Normaal wordt dit gevierd met een receptie voor alle ouders, maar nu kon dit door Corona niet doorgaan. We kregen wel een filmpje doorgestuurd van de klasjuf. Natuurlijk kreeg ik tranen in mijn ogen #emokip. Wat wordt hij groot! Omdat hij nogal gevoelig is, hoop ik dat hij zich snel op school thuisvoelt. Zet hem op zoon. Ik ben nu al trots op je.
  2. Zijn jullie nog niet gesmolten? Echt dit hoeft voor mij niet hoor. Ik ben al lang blij met een 25 graden en af en toe een bui. Afkoelen in een zwembad zat er deze keer niet in. Ons zwembadje gaat steeds na 1 jaar stuk.  Omdat ik als één van de doelen dit jaar minder spullen wil kopen en vooral minder plastic, hebben we dus geen zwembad meer. In april konden we nog het zwembad van vorig jaar gebruiken (het was ook al stuk, want de onderste band werd steeds losser). Maar dat was nu definitief kapot. Soms best moeilijk die principes ?. Daarom gingen we op zoek naar andere plekjes, zoals hier de fonteintjes. We bezochten ook al een waterspeeltuin en gingen picknicken bij een pomp.
  3. Ge wilt niet weten hoeveel pogingen ik moest ondernemen vooral ze er alledrie wat deftig opstonden en naar mij keken. Echt, die kinders van mij. Op de foto gaan is precies hun ergste nachtmerrie. Iedere keer als ik de camera bovenhaal, trekken ze ofwel een boos gezicht ofwel lopen ze weg. Ik zit al in het stadium dat ik moet gaan smeken.
  4. Note to myself: Maak nooit je boodschappenlijstje van de Colruyt als het al veel te laat is ’s avonds. Dan werken mijn hersenen niet meer naar behoren. Je moet weten dat ik altijd naar de Aldi ga. Ik ben één van die mensen die de Aldi eigenlijk best cool vind en ik vind het prima dat anderen dat niet vinden. Op woensdag hou ik ervan om te snuisteren in hun bakken met voordelen. En vooral vind ik het fijn dat ze niet al te veel keuze hebben. Maar terug naar mijn boodschappenlijstje. We kregen zo’n gratis bonnen van de Colruyt voor een Collect and go. Aangezien het met Corona niet meer zo fijn is om te winkelen, wou ik die ophaaldienst eens proberen. Volgens mezelf had ik twee blikken appelmoes besteld. Bleken het er in werkelijkheid 24. Gelukkig blijft dit lang goed. Iemand nog appelmoes?
  5. Herkent ge me nog? Zo liep ik dus op de zeedijk. Helemaal incognito. Was me dat zweten met een mondmasker aan. Blij dat het op het strand niet nodig was. Maar hé, we waren al blij dat we naar de zee mochten. Gelukkig waren we daar voor de hittegolf en de amokmakers er kwamen. Ik moet zeggen dat het op het strand best meeviel van drukte. We voelden ons heel veilig en konden volop genieten.

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

9 reacties

Een reactie achterlaten