inspiratie

Vijf beelden, vijf dingen

Veel te veel foto’s maak ik. Om mijn leven en dat van de kids vast te leggen. Dus leek het me wel leuk om de gebeurtenissen van de afgelopen weken wat te vertellen aan de hand van foto’s. Kijken jullie mee? Ik kreeg het idee bij Evi.

Gemakkelijk een kroon naaien
Logo voor miekids
Samen onder de douche
Mama is zwanger
  1. Een maand geleden kreeg ik het zotte idee om de kamerdeuren van de boys wat te pimpen. Want wit is toch maar wit hé. Dus ging ik op zoek naar muurstickers. Ik vond er bij Ali Express voor bijna geen geld (zelf gekocht hoor). Dus ik megatrots op mezelf. Tot de stickers toekwamen… Bleek dat het één groot bouwpakket was, zonder bouwplan. Ik kreeg gewoon een gigantisch blad met losse stickers. En verder…trek je plan. Echt! Die panda en hond-kamer waren nog te doen. Maar bij de egelkamer heb ik toch wat minder mooi taalgebruik laten horen. Want al zijn stekels moesten apart geplakt worden… Maar bon, het is gelukt. Blij dat we stoppen bij drie kinderen 🙂
  2. Ik zit in mijn naaiswing. Nu ik de geboortezakjes naai, leek het me wel leuk om ook eens iets anders te naaien. Aangezien mijn oudste bijna jarig was, dacht ik eraan om een kroon te maken. Zo één die je jaren aan een stuk kan gebruiken, omdat je de kroon kan aanpassen aan hun hoofd. Zo gezegd, zo gedaan. Ik vond een super gemakkelijke handleiding en naaide deze kroon in bijna geen tijd. Toch best trots op mezelf.
  3. Hebben jullie al gemerkt dat ik een eigen logo heb? Met dank aan manlief! Ik wou graag iets leuks en toch niet te veel poespas. Dus is het dit geworden. Het schrijfpotlood verwijst naar mijn blogs, de hartjes en de baby naar de liefde voor mijn kids. Ik ben er alvast super blij mee. Wat vinden jullie ervan?
  4. We hebben geen bad, dus onze kapoenen moeten onder de douche. Ze doen dit samen en staan dan onder de grote straal. Ze vinden het geweldig. Meestal moet ik smeken, zodat ze eruit zouden komen. Steeds plezant die wasjes!
  5. Een tekening van mijn oudste voor mijn verjaardag. Ik zie er goed uit, niet ?? Mijn buik heeft hij alvast prachtig getekend samen met kleine broer. Ik smolt toch wat toen ik het zag (voor zover dat kan…

Zo nu zijn jullie weer helemaal mee met mijn leven :-).

Tot morgen!
Mie (16/40)

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

3 reacties

Een reactie achterlaten