inspiratie

Vijf om te volgen

Naast het schrijven, lees ik ook graag herkenbare artikels over het moederschap. Vandaag vertel ik jullie welke sites ikzelf volg. Het zijn natuurlijk allemaal mama’s die bloggen over hun kinderen, of wat had je gedacht ??

 1. Sanne van het moederschip
  Sanne volg ik al een tijdje. Net zoals ik neemt ze het moederschap niet zo serieus en haar blogs zijn ook vaak humoristisch. We hebben veel raakvlakken zo te zien en zouden goede vriendinnen zijn in het echte leven. Zeker waard om te volgen!
 2. Kris10 van Ditje en Datjes
  Kristien schrijft een beetje over alles en nog wat. Maar wel steeds leuke dingen. Ze heeft ook een zoontje, waar ze vaak over schrijft. Ik leerde haar blog kennen door de 40-dagen challenge. Ik volg haar graag, dus jullie misschien ook?
 3. Jessica van Mama Jezz
  Jessica ken ik van op Instagram. Ze is mama van twee kindjes. Daar blogt ze over het leven als een werkende mama. Maar ze deelt ook vaak recepten en interessante dingen. Zeker de moeite om te volgen.
 4. Laura van Altijd mama
  Laura ken ik ook van op Instagram. Ze is mama van twee schattige kindjes. Vaak zijn haar blogs met een humoristische ondertoon, waar ik van hou. Maar ze schrijft ook eerlijke blogs recht uit het hart. Leuk om te lezen!
 5.  Mama baas
  Deze blog volg ik al even. Ze posten veel wetenschappelijk onderbouwde artikels, maar ook artikels van een vaste poel mama’s en papa’s. Sinds september zit ik in hun team en stuur ik ook vaak artikels in. Je kan me hier vinden. Toch wat trots ?.

Morgen neem ik een rustdag (6/6)
en dan hebben jullie zaterdag nog een laatste artikel tegoed.
Mie (39/40)

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

8 reacties

Een reactie achterlaten