mombie

Wacht maar tot ik dit aan jullie moeder vertel!

Soms zijn er van die mindere dagen. Daar gaan we eerlijk over zijn. Dan vraag je je hardop af waar je in hemelsnaam zo’n monsters aan verdiend hebt. En hoe je die nota bene zelf op de wereld hebt gezet. Ondertussen heb ik een plan voor als mijn eigen gekweekte leger ergens de boel op stelten zet. Dan doe ik gewoon alsof die niet van mij zijn.

Wacht maar tot ik dit aan jullie moeder vertel!

Mijn beste slagzin: “Wacht maar tot ik dit aan jullie moeder vertel!” Helaas moeten ze nog leren om niet in het openbaar “mama” te zeggen, anders val ik door de mand. Maar daar wordt aan gewerkt ?.

Zotte moeder

De idyllische taferelen die ik vroeger in mijn hoofd had (je weet wel: waarop ze elkaars beste vriend zouden zijn) worden vaak ingeruild door momenten waarop ze elkaar uitmoorden. Dan verander ik in een scheidsrechter of word ik een zotte moeder die tegen haar kids roept en zeurt.

Het betert als ze ouder worden

Het schijnt dat het betert als ze ouder worden. Laten we dit vooral hopen. En voor nu: hoop doet leven ?.

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

4 reacties

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: